Uitgangspunt voor TIOUW is wat jij wilt bereiken. Of het nu gaat om vrij te komen van problemen of om meer vrijheid te vinden om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien, steeds kijk ik naar wat het beste is voor jou. Mijn keuze om in hoofdzaak met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en hypnose bezig te zijn, staat daar direct mee in verband. Ook NLP neemt als uitgangspunt de subjectieve beleving van het individu. Het is van minder belang hoe zaken objectief zijn. Waar het om gaat is hoe jij het beleeft en hoe je ervoor kan zorgen dat die beleving steeds positiever wordt. Op die manier ga je je steeds beter voelen, effectiever gedragen en meer voor elkaar krijgen.

Naast NLP werk ik om deze reden ook met het Enneagram. Te vaak wordt in de reguliere hulpverlening, maar bijvoorbeeld ook bij NLP coaching en training ervan uitgegaan dat wij allemaal hetzelfde zijn. Dit is geenszins het geval. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze persoonlijkheid gebaseerd is op welke plekken in ons brein de meeste hersencellen zitten. Het Enneagram is de meest elegante manier om je persoonlijkheid in kaart te brengen en de beste methode om inzicht te krijgen in de hardware van je brein. Door het Enneagram te combineren met NLP verkrijg je naast de inzichten in de hardware van je brein ook het gereedschap in handen om de software van je brein positief te beïnvloeden.

Omdat jij centraal staat, heb ik een scala van mogelijkheden om laagdrempelig te ontdekken wat TIOUW voor je kan betekenen. NLP en het Enneagram zijn niet voor iedereen de beste oplossingen en de meest geschikte manier om jezelf verder te ontwikkelen. Vandaar dat er via gratis handleidingen en video's, maar ook eendaagse workshops & avonden of de gratis verkennende en vrijblijvende gesprekken meer dan genoeg gelegenheid is om zelf ervaring op te doen. Want daar draait het uiteindelijk om. Het gaat er niet om om erin te geloven of er open voor te staan, maar om zelf te ervaren wat je met NLP en het Enneagram kan. Ook ben ik niet voor iedereen de beste keuze om door gecoacht te worden of een training bij te doen. In de afgelopen jaren heb ik, als ik bij iemand het idee kreeg dat hij beter ergens anders af zou zijn, met plezier naar een andere coach of trainer doorverwezen. Dat is niet alleen het moreel juiste om te doen, maar werkt voor mij zelf ook het prettigst. Kortom, we zoeken gezamenlijk uit wat jij wilt bereiken, volgens welke weg dat het beste gaat en hoe je daar zelf laagdrempelig handen en voeten aan kan geven.

Om je te overtuigen van de waarde van mijn dienstverlening krijg je het rapport over het stoppen van negatieve gevoelens zoals angst, depressie, woede trauma's of een fobie gratis. Wanneer je je gegevens hier invult, wordt de door jou bestelde informatie direct naar je emailadres gestuurd. Omdat jouw vertrouwen in mij zeer belangrijk is, geef ik je naam en emailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig om het rapport te bestellen.

Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.