De Neurogram® Test

In het leven zijn twee dingen belangrijk: wat je hebt geleerd aan de hand van je ervaringen en hoe je biologische gezien in elkaar steekt. Wat je in je leven hebt geleerd noem ik software en als je geen goede dingen hebt geleerd, kan je met NLP aan de slag gaan om de negatieve dingen af te leren en om positieve dingen aan te leren. Hoe je biologisch in elkaar steekt is voor deel hoe je lichaam is en functioneert, maar ook hoe je persoonlijkheid wordt gevormd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die hetzelfde op de Neurogram® Test scoren, ook dezelfde hardware qua structuur van hun brein blijken te hebben.Omdat je dus software (wat je hebt geleerd) en hardware (je persoonlijkheid) hebt, is het van belang om met beide aan de slag te gaan wanneer je wil groeien of jezelf wilt ontwikkelen. Je hebt kennis van de hardware nodig om te weten hoe je de software het beste kan programmeren om maar een term uit NLP te gebruiken.

Met de Neurogram® Test heb je de meest grondige manier om je persoonlijkheid vast te stellen. Aan de hand van vijf a zes vragenronden worden de volgende onderdelen in kaart gebracht:

- Je eigen inschatting van je persoonlijkheid
- Karaktereigenschappen
- Overlevingsmechanisme
- Stress- en ontspanningsreacties
- Hoofdzonde en hoofddeugd
- Individuele subtiele verschillen

Aan de hand van jouw inschatting op deze onderdelen wordt door middel van subjectieve Baysiaanse statistiek uitgerekend welk Neurogram® type het beste bij jou past. Aan de hand van deze uitslag krijg je:

- Meer inzicht in jezelf
- Meer inzicht in hoe andere mensen in elkaar steken
- Leer je beter omgaan met andere mensen
- Leer hoe je stress kan verminderen en meer ontspanning kan vinden
- Leer je hoe je de meest voorkomende problemen kan voorkomen

Het is dus zeker de moeite waard om de Neurogram® Test te doen. Wanneer je je inschrijft voor de Neurogram® Test dan zoeken we een NLP Kring Master Coach voor jou die de test kan afnemen. Hij of zij neemt dan contact met je op om de afspraak te maken. Omdat de Neurogram® Test een veel uitgebreidere test is dan de NLP Test is het tarief voor de Neurogram® Test 100,- euro inc. 21% BTW. Je ontvangt dan bij de test wel mijn DVD set “De Essentie van het Enneagram” met meer dan zes uur video over het Neurogram waar precies in wordt uitgelegd hoe jouw type in elkaar steekt, hoe je alle bovenstaande voordelen bereikt en nog veel meer zoals bijvoorbeeld hoe je andere types aan hun uiterlijk herkent. Normaal gesproken kost deze DVD set 97,- euro, maar jij krijgt hem gratis bij de Neurogram® Test. Om je in te schrijven voor de Neurogram® Test klik je op de onderstaande knop.Het is ook mogelijk dat je de Neurogram® Test door mij persoonlijk laat doen. Vanwege mijn overvolle agenda is het tarief daarvoor 195,- euro inc. 21% BTW maar verder is alles hetzelfde. De Neurogram® Test wordt dan afgenomen in Nieuwveen op een doordeweekse dag tussen 9 en 5 uur. Om een Neurogram® Test bij mij aan te vragen klik je op de volgende button:P.S.

Omdat we de Neurogram® Test ook afnemen tijdens het NLP & Neurogram weekend, is het ook een optie om deze driedaagse training te volgen. Je krijgt dan niet alleen alle voordelen van het Neurogram® maar ook alle belangrijke NLP technieken om te zorgen dat je de software van je brein op orde krijgt. Voor meer informatie, de eerste volgende data of het inschrijfformulier van dit weekend ga je naar:

Het NLP & Neurogram® Weekend
Categories: De NLP Test
Defined tags for this entry:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA