Junk DNA zijn die onderdelen van ons DNA die geen effect hebben op ons bestaan. Dat wil zeggen ze zorgen niet voor de groei van enige onderdeel van ons lichaam. Het zijn resten van de evolutie. Ongeveer de helft van ons DNA is junk DNA. Nu blijkt dat er echter wel degelijk nut voor dit junk DNA is. Wetenschappers van de Universiteit van Edinburgh hebben ontdekt dat onder invloed van een bepaald eiwit het junk DNA naburig DNA ten positieve kan beïnvloeden. Dit opent de weg voor een nieuwe en makkelijke manier om genen van cellen aan te passen en allerlei gen-therapieën te versnellen. Bron: Physorg.com

[Commentaar: We staan aan de vooravond van een biomedische revolutie die de komende dertig jaar ervoor gaat zorgen dat we veel gezonder blijven en langer in goede gezondheid blijven leven. Wat dat betreft zijn de mensen die vandaag de dag leven een overgangsgeneratie. Het is dus zaak om zo gezond als mogelijk te blijven. Daarvoor is het cruciaal om plezier te maken, te ontspannen en vrij te zijn van problemen zoals angst, stress of verdriet. Maar gezonde voeding is ook van groot belang. Speciaal hiervoor heb ik een gratis rapport gemaakt waarin de belangrijkste afwegingen staan rond het al dan niet slikken van multi-vitamines. Wanneer je meer wilt weten over de wetenschappelijke onderbouwing van multi-vitamines, vraag dan het onderstaande rapport op.
Categories: Breinnieuws

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.