Op 9 februari 2008 dan organiseer ik de landelijke hoop dag. In tal van plaatsen in Nederland zal dan "Klein Boekje Hoop" uitgedeeld worden aan hooparme mensen om hen voor 2008 een hart onder de riem te steken. Daarnaast zal in de volgende steden op zatgerdag 9 februari een middag georganiseerd worden waar je de twee belangrijkste voorwaarden voor een gelukkig leven leert, namelijk:

a) Je goed leren voelen om niets - Zonder dat er iets aan de hand hoeft te zijn, je toch goed voelen.
b) Goede beslissingen leren nemen - NLP kan niet voorkomen dat er niets naars gebeurt, maar kan er wel voor zorgen dat je er beter mee om kan gaan. Toch is de meeste ellende die men mee maakt van eigen makelij. Vandaar dat het belangrijk is om te leren te ontdekken wat een goede en wat een foute beslissing is voordat je de beslissing daadwerkelijk neemt.

De steden die mee doen zijn:

Amsterdam:

Van 13.00 tot 17.00 uur in Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183. Met Joost van der Leij van 13.00 tot 15.00 uur en een gast optreden van Elizabeth Ebbink van 15.00 tot 17.00 uur. Elizabeth gaat duidelijk maken hoe je meer uit je leven haalt met je stem.

Rotterdam:

Van 13.00 tot 17.00 uur in Het Nationaal Onderwijsmuseum, Nieuwemarkt 1a, 3011 HP Rotterdam met Marco Honkoop.

Wormerveer:

Van 13.00 tot 17.00 uur. Zaanweg 70A, 1521 DM in Wormerveer met Ruud Overstegen.

Arnhem:

Van 14.30 tot 18.00 uur in Ons Huis Elden Café Zaal, De Brink 9, 6842 AT Arnhem met Esther en Marcel Kok.

Harderwijk:

Van 13.00 tot 17.00 uur in Het elfde Huis, Frisialaan 51, 3841 DN Harderwijk met Jonaske de Ruiter

Deelname kost 5,- euro als bijdrage in de kosten. Je kunt gewoon binnenlopen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

In het kader van deze landelijke hoop dag is er de mogelijkheid zelf mee te doen door boekjes "Klein Boekje Hoop" te sponsoren met de speciale actie. Wanneer je twee exemplaren van Klein Boekje Hoop besteld, een voor jezelf en een voor iemand waarvan jij denkt dat hij of zij wel wat extra hoop kan gebruiken, dan sponsor ik gratis een derde boekje die wij dan uitdelen tijdens de landelijke hoop dag aan een hooparm iemand. Wanneer je aan deze actie mee wilt doen, kun je hier het boekje bestellen voor de sponsoractie.
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.