Is er iets tussen hemel en aarde? Zelf zou ik het niet weten, maar ik weet wel dat spirituele ervaringen je leven rijker en vollediger maken. Alleen ben ik de laatste om aan te geven wat er precies is. Al was het maar omdat veel verklaard kan worden vanuit de neurologie van ons brein. Ons brein is tot veel meer verschillende gemoedstoestanden in staat dan de meeste mensen denken.

Speciaal voor deze workshop komt Ben Mack uit de VS om met mij deze training te geven. Ben is de auteur van het boek "Poker Without Cards" dat gaat over toevalligheden binnen de setting van een vreemde opname in een psychiatrische inrichting. Verder heb ik veel ervaring met tal van mystieke systemen.

Deze zondag gaan we dan ook aan de slag met een aantal technieken die verbazingwekkende effect zullen hebben. Onder andere leer je:

- Hoe je kan afsluiten voor negatieve energie op zo'n manier dat je zelf sterker wordt.
- Hoe je diverse "alternate states of consciousness" kan oproepen en versterken
- Hoe je jezelf kan centeren en in balans brengen voor optimale gezonde energie huishouding

Check hier voor de datum en tarieven en schrijf je meteen in met dit formulier: http://tiouw.nl/ben.php
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.