Bedoeld voor mensen met psychische/psychosomatische problemen. Aan het einde van mijn privé NLP coaching is het resultaat dat je negatieve emoties zoals stress, angst, depressie en woede minder vaak en minder heftig mee zult maken. Als ze al niet geheel verdwenen zijn. Daarnaast zul je sneller herstellen en je weer sneller en langer goed voelen. Zo krijg je meer persoonlijke vrijheid en zul je meer dingen doen. Je zal gelukkiger zijn, en gemakkelijker kunnen leven. Je zult meer tijd hebben om te genieten van je partner, familie en vrienden. Je zult je sterker, krachtiger en vol zelfvertrouwen voelen.

Omdat ik ervan uit ga dat er met jou niets mis is, maar dat je slechts de verkeerde dingen geleerd hebt, is het mogelijk om deze veranderingen zeer snel tot stand te brengen. Net zoals iemand snel leert dat je een hete kachel niet moet aanraken, zo leer je ook snel hoe je weer gelukkig bent of weer zelfvertrouwen kunt krijgen. Maar dan op een veilige, fijne en plezierige manier.

De behandeling duurt dan ook slechts drie sessies van twee uur. Op een veilige en vertrouwde wijze leer ik je hoe je weer goed kunt voelen. Ik kan niet van tevoren garanderen dat het werkt, maar bij veel mensen werkt het goed.

Ik werk uitsluitend op basis van resultaten. Dat betekent dat als je tijdens de sessies vindt dat het niet goed werkt, je geen rekening krijgt en ook niets hoeft te betalen.

25 Trackbacks

Trackback specific URI for this entry

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.