Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner hier een reactie van een deelnemer:

"Hallo Joost,

Voordat ik aan jouw NLP Master Praktioner opleiding begon, was mijn leven dankzij NLP en de Praktioner opleiding die ik elders volgde, al een stuk ontspannener geworden. Maar als mensen in mijn omgeving mij vroegen hoe NLP hen zou kunnen helpen, vond ik het best ingewikkeld om dat goed over te brengen. Ik dacht dat de praktische manier waarop jij anderen NLP leert en waarmee ik kennismaakte tijdens het ennegram weekend mij wel verder zou kunnen helpen. Fijn dat ik direct kon meedoen aan je masteropleiding. Wat een goed beslissing is het geweest om dat te doen.

Het werden vier maanden vol NLP. Want behalve de masteropleiding, volgde ik natuurlijk ook nog gedeeltelijk je praktioneropleiding. Van te voren dacht ik nog, dat het wel even buffelen zou zijn, zo’n vol programma met zoveel cursusdagen in zo’n korte tijd. Maar dat was het allerminst. Het waren leuke dagen waarvan ik juist heel veel energie kreeg.

NLP deed ik voor mijzelf en ook wilde ik er wel graag mensen in mijn directe omgeving mee helpen. Tot ik aan de masteropleiding begon, was ik eigenlijk nooit een moment van plan geweest om zelf als coach aan de slag te gaan. Maar Joost, het is je gelukt om mij daarover aan het twijfelen te brengen. Je hebt zo duidelijk uitgelegd hoe NLP werkt en laten zien hoe goed het werkt en hoe gemakkelijk het is. Ik ben toegerust met een behoorlijk portie zelfvertrouwen om te coachen en ook met een heleboel enthousiasme om er ervaring mee op te doen.

Dus, het was super. Heel erg bedankt voor de nuttige, praktische en leuke opleiding.

Groeten,

Betty"


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.