Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner hier een reactie van een aantal van de deelnemers:

"Hoi Joost,

De Master Practitioner opleiding was erg interessant, leuk en leerzaam. Hij sluit zeer goed aan op jouw Practitioner opleiding. De mogelijkheden van NLP op zich zijn natuurlijk al erg mooi en indrukwekkend om te leren, maar wat ik het mooist vond aan zowel jouw Practitioner als jouw Master Practitioner opleiding is dat jij met jouw filosofische achtergrond en jouw diepe kennis van (o.a.) het brein de werking en de betekenis van NLP zo ontzettend goed kunt uitleggen (als Analist hecht ik natuurlijk veel waarde aan kennis en uitleg). Ik heb door de opleiding veel grip gekregen op NLP en nu is het zaak om in de praktijk meer ervaring op te doen en mijn kennis verder uit te breiden. Ik heb echt zin om mijn eigen coachingspraktijk op te zetten en om mij verder te ontwikkelen in NLP. Ik hoop nog veel van je te kunnen leren.

Groetjes, Rogier de Jong."

"Na mijn Practitioner opleiding liep ik soms tegen grenzen aan als het ging om het helpen van mensen hun brein effectiever te gebruiken. Jij liet me tijdens de Master Practitioner ervaren dat je volledig kunt vertrouwen op je onbewuste. Hiervoor heb je een gezonde portie durf en doorzettingsvermogen voor nodig.
Jouw prettige en pragmatische manier van trainen zorgde er voor dat mijn brein optimaal getraind werd om een volgende stap te zetten."
Bedankt.
Groeten
Jorrit Rovers
NLP Master coach
www.breinwaardig.nl"


"Hallo Joost,
 
Hierbij wil ik je bedanken voor de fijne en leerzame tijd in de master practitioner van afgelopen maanden waarvan ik heb genoten en die me de inspiratie en de aanzet gegeven heeft om mijn eigen bedrijf te beginnen. Fantastische ervaringen en veel zelfvertrouwen heb ik opgedaan in het boeiende en verrassend afwisselende programma. Meer nog dan ik had verwacht heeft deze training als vervolg op de geweldige practitioner een bijdrage geleverd aan mijn groei en ontwikkeling tot coach zowel van mezelf als van anderen.
De training heeft mij veel gebracht en maakt elke andere opleiding onnodig om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer . Daarbij zal ik mijn creativiteit gericht gebruiken om hetgeen ik geleerd heb in de praktijk te brengen op mijn eigen manier zodat vele anderen kennis zullen maken en profijt zullen hebben met de eenvoudige en snelle werking van NLP.
 
Met vriendelijke groet,
Kitty"


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.