Van alle biofeedback mechanismen is hart-coherentie misschien wel de makkelijkste. Bij hart-coherentie leer je met bepaalde ademtechnieken en ook NLP technieken om je hart zo coherent mogelijk te laten kloppen. Hierbij gaat het er niet om dat je hart een bepaalde hartslag heeft, maar dat de tijd die tussen twee slagen zit zo stabiel mogelijk is. De meeste mensen die dat ervaren, vinden dat een prettig gevoel.

Zelf maak ik gebruik van hart-coherentie als alle andere technieken een keertje niet werken. Het komt dus weinig voor, maar in die gevallen dat het gebruikt is, heeft het goede resultaten bereikt. Vandaar dat ik graag een workshop Hart-coherentie aanbiedt voor alle NLP Kring Master coaches om hun repertoire uit te breiden.

Normaal gesproken zijn de NLP technieken die bij hart-coherentie gebruikt worden, verouderde NLP technieken uit de jaren 80. Om die reden gaan we in de ochtend alleen de hart-coherentie ademtechnieken leren. 's Middags gaan we dan experimenteren met hart-coherentie bij hypnose. Op die manier kunnen we de verouderde technieken vervangen door de nieuwste technieken van dr. Richard Bandler. Ook in mijn eigen experimenten heb ik gemerkt dat hypnose en trance een veel makkelijkere en snellere manier zijn om je hart coherent te laten kloppen.

Doordat we veel met hypnose gaan doen, is deze dag alleen bedoeld voor NLP Kring Master coaches. Het tarief voor deze dag is 139,- euro inc. BTW. Na afloop van deze dag is voor die mensen die dat willen de mogelijkheid om een hart-coherentie apparaat aan te schaffen. Dit is uiteraard optioneel. Ben je wel geïnteresseerd maar nog geen NLP Kring Master coach, dan is het prima om eerste de NLP opleiding te volgen, of wanneer je al NLP Master practitioner bent, het NLP Kring Master coach nascholingsprogramma te volgen.

De eerst volgende datum is zondag 28 november 2010 in Centrum de Roos in Amsterdam. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.