Binnenkort komt er een nieuwe boek uit van da hand van Michel La Poutre genaamd: “Onbeperkt Veranderen: met NLP en het Enneagram leiding geven bij verandering”. Zoals je ziet lijkt de titel op twee van mijn boeken, namelijk Onbeperkt Jezelf: gelukkig worden met NLP en het Enneagram en Onbeperkt aan de Slag: excellent ondernemen met NLP en het Enneagram. Kortom ik ben erg blij om te zien dat Michel La Poutre zo geïnspireerd is door mijn werk met de combinatie van het Enneagram en NLP dat hij deze combinatie veelvuldig ingezet heeft in zijn werk als topcoach en verandermanager. Ik heb dan ook met trots het voorwoord geschreven.

Uit het voorwoord:

“Daarom ben ik zo blij met dit boek van Michel La Poutre. In plaats van een zakelijk sausje over NLP te gieten, heeft Michel aan de hand van zijn jarenlange waardevolle ervaringen binnen de overheid en het bedrijfsleven de voor verandering nodige processen met NLP in kaart gebracht. Vervolgens heeft Michel aan de hand van deze analyse nieuwe NLP technieken en methoden ontwikkeld die precies aansluiten op wat er in de zakelijke omgeving echt speelt. Door eerst te focussen op het individu, vervolgens op het team en tenslotte op de gehele organisatie heeft Michel NLP gebruikt om te leren van organisatie, heeft hij zich alles zelf eigen gemaakt zodat hij het nu weer op een goede manier door kan geven aan andere organisaties.

Michel's aanpak zorgt ervoor dat het individu goed in zijn vel zit, dat het team goed samenwerkt en dat de organisatie optimaal functioneert. Dat hij hierbij niet alleen echt zakelijke NLP gebruikt, maar dit tegelijkertijd weet te combineren met het Enneagram doet mij natuurlijk deugd. Zelf ben ik al jaren bezig om deze prachtige combinatie in te zetten op het persoonlijke vlak. Hiermee help ik mensen van hun persoonlijke problemen af en help ik hen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat Michel met dit boek laat zien hoe je ditzelfde kan doen op het zakelijke vlak is fantastisch. Ik ben dan ook erg blij met dit boek en raad je het van harte aan. Niet alleen kom je hier zelf verder mee, maar ik weet zeker dat ook de mensen met wie je samenwerkt en de organisatie waarvoor je werkt hier sterker van worden.”

Op donderdag 8 juli vindt, zoals gebruikelijk, 's avonds de boekpresentatie plaats. Deze keer is de locatie de bekende boekwinkel Paagman in Den Haag. Vanaf 18.30 uur worden in Paagman twee lezingen gegeven rond het thema: het gebruik van het Enneagram en NLP in een zakelijke omgeving. Ik geef eerst een lezing over hoe je het Enneagram kan, om niet te zeggen moet gebruiken binnen elke organisatie voor teambuilding omdat je alleen met het Enneagram duidelijk kan maken dat zogenaamd negatief gedrag dat persoonlijk opgevat wordt in werkelijkheid slechts typische eigenaardigheden van een ander Enneagramtype zijn. Op die manier wordt de lucht geklaard en gaan mensen vervolgens veel beter met elkaar om.

Daarna geeft Michel La Poutre een lezing over het gebruik van NLP binnen een zakelijke omgeving. Michel gaat duidelijk maken hoe je door middel van een tijdslijntechniek ervoor kan zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan, medewerkers maximaal voor de goede zaak gemotiveerd zijn en dat zij een gezamenlijk toekomst beeld met elkaar delen. Michel noemt deze techniek “backcasting”.

Jij bent van harte welkom op deze boekpresentatie die van 18.30 tot en met 21.00 uur duurt. Uiteraard zal je goed ontvangen en verzorgd worden. Het tarief voor deelname is 25,- euro inc. BTW en na afloop ontvang je dan het nieuwe boek Onbeperkt Veranderen: “met NLP en het Enneagram leiding geven bij verandering” gratis.

Omdat het zo'n verschrikkelijk goede deal is, zijn de afgelopen boekpresentaties allemaal binnen een week uitverkocht. Dus wanneer je erbij wilt zijn, geef je dan direct op met het onderstaande formulier:

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.