Naar aanleiding van de introductie avond van Richard Bandler in Amsterdam, kreeg ik de volgende reactie:

"Hai Joost,

Ik heb me bij jou ingeschreven voor de avond in de Rai, ik was heel nieuwsgierig naar Richard. Ik had niet zo veel geld vd seminar, maar belangrijker was dat ik had rare dingen horen zeggen over Richard. Iemand die ook veel met NLP bezig is, vertelde dat Richard ging met bodyguards naar de seminars en dat het onmogelijk was om dicht bij hem te komen... Ik vond dat vervelend.

Maar ik wou hem toch een keer zien, dus, ik naar de Rai. Nou, ik vond het een super inspirerend avond. Ik kijk goed om me heen op bepaalde moment, en wat zag ik? Iedereen had zijn aandacht helemaal naar Richard gericht en iedereen was aan het lachen of had een brede glimlach op zijn gezicht. Dat heb ik eigenlijk nooit eerder gezien, en er waren veel mensen. Ontspanning, plezier en aan het leren, wat wil je nog meer?

Ik had die dag hard gewerkt, en eigenlijk, had ik 3 dagen achter elkaar op zijn minst 10 uur gewerkt, en daar zat ik in de Rai helemaal ontspannen, blij en met het gevoel van, ik wil meer, meer...

Dus, de volgende dat ben ik naar Krasnapolsky gegaan om meer van Richard te krijgen, eerst heb ik jou gezocht en niet gezien, uiteindelijk had ik Richard voor mij, en ik vroeg hem hoe kon ik meer van hem krijgen, daar kwam Kate aan en zij heeft me ingeschreven voor de 2 resterende dagen vd seminar.

Voor mij was het een heerlijke leerzaam ervaring, hoewel ik in die dagen erg verkouden werd, en dat was minder leuk, ik heb gewoon veel genoten van mijn kennismaken met Richard, en ook met John, hoewel, Richard spreekt me beter aan. Hierom, wil ik je bedanken voor de plezier die ik tijdens die dagen heb beleefd, het komt toch door jou dat ik naar Richard ben gegaan. Nu moet ik mijn master rekening betalen, maar dat is nu niet erg.

A nice story about Richard, I was earlier in the month with Anné Linden in Belgium, she gave an Ericksonian workshop there. So, I sit at the table having lunch with her and I say, you know, for me Milton is some kind of a hero. Anné says, something like ‘ you shouldn’t have such admiration for a person’ , so we continue talking and then she says, well, when I met Richard … .. , he was just a genius, oh, he is a genius… So, talking about admiration..

Joost, ik heb bewondering voor de werk die jij doet, jij maakt het voor veel mensen mogelijk om over specifieke vragen te discussiëren en dat vind ik aanmoedigend, je maakt nlp levendiger.

Dankjewel.

Warme wensen,

Marianela"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.