Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner hier een reactie van een van de deelnemers die overgestapt is na de NLP Practitioner eerst elders gedaan te hebben:

"De afgelopen weken heb ik mijn Master Practitioner bij Joost gevolgd.
In één woord fantastisch! Had ik bij mijn practitioner (bij een ander instituut) het idee dat NLP vooral om rijtjes taal structuren gaat en proberen alles te benoemen, bij Joost was dit niet het geval. Gewoon doen, was het credo. Nog nooit had ik ervaren dat stof zó snel je onderbewuste in vloog. Nu, twee weken na de training is alles nog even ‘vers’ en volledig ingezonken!
Als toetje heb ik de seminar van Dr. Richard Bandler en John La Valle erbij gevolgd. Deze heren en de mensen waar ik daar mee heb mogen werken hebben er voor gezorgd dat ik zonder terughoudendheid de technieken kan gaan gebruiken.
Puntjes op de ‘i’. Sinds 2003 heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om personal te coachen maar pas nu heb ik het gevoel écht bezig te zijn. Mijn full-time baan heb ik opgezegd, mijn website is herschreven en gerestyled en de eerste afspraken zijn gemaakt. Met dank aan de ondersteuning van Joost die zijn trainees weet te inspireren en ons allerlei handvaten geeft.
Vol zekerheid , vertrouwen en een goed, nee met een super gevoel, ga ik de rest van mijn leven in!
Dank je wel Joost!

Bianca Bruggeling
True To You Coaching"

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.