Naar aanleiding van de introductie avond van Richard Bandler in Amsterdam, kreeg ik de volgende reactie:

"Ik heb alleen de introductieavond meegemaakt en kan je verklappen dat ik het als geweldig ervaren hebt.

Ik vind de persoon Richard Bandler een mooie verschijning en dat voornamelijk in de zin van en gekoppeld aan authenticiteit. Iemand die een hele 'eigen wijze' manier van denken, spreken en voorkomen heeft die hij absoluut in al zijn overtuiging ook over weet te brengen. Voor mij persoonlijk zijn de meeste mensen vandaag de dag niet meer geheel in staat om hun eigen ding te doen, te ervaren en/of uit te voeren omdat ze stuiten op blokkades, overtuigingen en of simpelweg de kracht er niet voor hebben en deze tevens ergens onderweg verloren zijn!!
Richard bewijst daarentegen dat, ondanks strubbelingen en andere meningen van diverse mensen, psychiaters, psychologen e.a., hij er toch zijn eigen mening/visie op na houdt en deze briljant na streeft.

Voor mij is er niets mooiers dan toeval en het juist in kunnen en willen kleuren van de werkelijkheid. Mij werd deze avond nog maar eens bevestigd dat de enige die iets zou kunnen realiseren, forceren, bewerkstelligen of hoe je het dan ook wilt noemen, je uiteraard ZELF bent met eventueel de benodigde hulpmiddelen.

Natuurlijk ben ik ook van mening dat de personen die hij in trance bracht, om hun trauma's om te buigen naar een positiever geheel, niet in een split second gebeurt kunnen zijn en dat je daar tevens weer ZELF
opnieuw een programma (neuropeptiden; ook zo'n leuke benaming haha) voor zou kunnen installeren in je brein!! Then again; het gaat om het vermogen en open staan voor keuzes nietwaar??!!
Zoals Richard het voelt, vindt, brengt en over laat komen is het verrassend simpel alleen de ervaring leert dat het nog niet zo makkelijk voelt voor velen.....

Zoals ik al zei BRILJANT, erg helder en herkenbaar!! Voor mij persoonlijk echt een aantal waardevolle inzichten en dit 'bij toeval' op een kruispunt in mijn leven!!

Wat ook erg grappig is, is dat jij na de pauze (op 1 persoon) naast me zat en ik je vorige keer ook al in de Roos 'toevallig' ontmoet hebt.....tsja....

Fijne dag nog en wie weet treffen we elkaar spoedig weer eens.

Hartelijke groeten,

Debby Sprado"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.