De eenentwintigste eeuw staat in het teken van delen, zo is mijn overtuiging. Dat is de reden dat ik diverse gratis rapporten verspreid, maar ook dat ik in elke nieuwsbrief steeds weer een nieuwe, waardevolle boodschap meegegeven wordt waar je iets mee kan. Op die manier heb ik in de eerste vijf jaar van de nieuwsbrief er zo'n 200 gemaakt. Al deze nieuwsbrieven zijn nu gebundeld in een mooie uitgave op bijna A4 formaat. De titel is: "Brieven om beter te worden: vijf jaar problemen oplossen met NLP en het Enneagram".Alle artikelen beslaan de vijf hoofdthema's waar ik me mee bezig houd, te weten (in de verhouding zoals vermeld):

- Problemen oplossen (30%)
- NLP en Hypnose (30%)
- Het Enneagram (20%)
- Spiritualiteit (5%)
- Business (15%)

Het was mijn bedoeling om dit boekwerk gratis te verspreiden, maar dat blijkt helaas een onhaalbare kaart. Want in tegenstelling tot wat ik dacht, blijk ik veel meer geschreven dan verwacht. In totaal staan er in "Brieven om beter te worden" meer dan 100.000 woorden. Dat is meer dan mijn dikste boek tot nu toe, Brein Training: NLP op z'n best. Om het boek toch uit te kunnen geven heb ik iets anders bedacht. Je bestelt het boek voor vijftien euro en in het boek zit vervolgens een waardebon ter waarde van vijftien euro. Deze waardebon kan je gebruiken om vijftien euro korting te krijgen op volgen van een workshop van mij naar keuze. Dus mocht je ooit mee willen doen, dan kan je het boek dus risicovrij bestellen.

Daarnaast heb ik vijf verschillende combinatie bedacht met dit nieuwe boek. Voor elk hoofdthema een combo. Door "Brieven om beter te worden" te combineren met een ander product kan ik een hoge korting geven, geheel in lijn met mijn idee om te delen. Dus mocht je een van de vijf hoofdthema's het meest aanspreken, dan is de combo zeker het overwegen waard.

Hier is de tekst achterop het boek:

"Meer dan 50.000 mensen ontvangen met grote regelmaat de nieuwsbrieven van Joost van der Leij van The Institute of Unconventional Wisdom. Net zoals Joost van der Leij in tal van gratis rapporten op zijn website www.tiouw.nl uitlegt hoe je zaken in je leven kan verbeteren, zo bevatten deze nieuwsbrieven elke keer weer een positief bericht over een van de volgende vijf hoofdthema's:

- Problemen oplossen
- NLP en Hypnose
- Het Enneagram
- Spiritualiteit
- Business

De eerste nieuwsbrief is in 2005 verstuurd en sindsdien zijn er meer dan tweehonderd verstuurd. De nieuwsbrieven van de eerste vijf jaar zijn in dit boek verzameld en per thema gegroepeerd. Elke nieuwsbrief op zich geeft een stuk inzicht, een techniek of suggesties voor een beter leven. Tezamen vormen al deze nieuwsbrieven een werk waarmee je daadwerkelijk verder komt in het leven."

Brieven om beter te worden

€15.00

Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.