Wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je out of love fallt met je vriendin en weer in love fallt met je vrouw. Daarvoor is de vorige techniek. Eerst bedenk je vijf leuke momenten met je vriendin. Deze spoel je dan per stuk terug van het einde naar het begin in zwart/wit met circusmuziek. Na elke keer haal je vijf stomme momenten van haar naar boven. Doe dit allemaal 3-5 keer. Daarna pak je vijf stomme momenten met je vrouw en deze spoel je ook terug van het eind naar het begin in zwart/wit en daarna zie je vijf van de beste momenten met je vrouw. Doe dit ook 3-5 keer.

Daarna wanneer je het verliefde gevoel voelt en toch aan je vriendin denkt dan moet je haar beeld zo snel als mogelijk weg schieten naar de horizon en direct daarna het beeld van je vrouw zo snel als mogelijk zo dichtbij als mogelijk te halen. Op die manier koppel je het verliefde gevoel aan je vrouw in plaats van je vriendin.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.