Cliënte had angst voor vergaderingen en trainingen. Telkens wanneer ze iets moest zeggen in een vergadering of training sloeg ze dicht en werd ze rood van het blozen. Rollenspelen of het voorstel-rondje waren een crime. Cliënte zat vlak voor een training met rollenspelen toen zij contact opnam.

In een privé NLP sessie, heb ik haar geleerd om haar angst gevoel te stoppen en te vervangen voor een goed gevoel vol zelfvertrouwen. Daarnaast leerde ze om het rampenscenario dat zij van tevoren maakte over zo'n vergadering of training te stoppen en te vervangen voor een feel-good movie waarin zij rustig en kalm de hoofdrol speelde.

Na wat extra telefonische coaching (die inbegrepen was) vlak voor de vergadering, was cliënte goed in staat om zelf ervoor te zorgen dat zij zich een stuk zekerder voelde in vergaderingen en trainingen.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.