Cliënt was bang dat er iets mis met zijn hart was. Als hij zich inspande of als hij aan het stressen was dan voelde hij zijn hartslag omhoog gaan en dit gevoel beanstigde hem. Daarnaast had hij het gevoel dat zijn carrière was vast gelopen. De angst voor zijn hart weerhield cliënt ervan om te sporten, te wandelen en te fietsen.

In een gecombineerd coachingstraject hebben we niet alleen het angst gevoel aangepakt, maar ook zijn managerskwaliteiten verbeterd en enkele strategische zetten gedaan om ervoor te zorgen dat hij in een betere uitgangspositie zat voor promotie.

Na de acht weken durende coachingsperiode, was cliënt in staat om weer vrij te sporten, te wandelen en te fietsen. Daarnaast kwam hij in aanmerking voor promotie.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.