Bij wijze van experiment heb ik deze handleiding geschreven. De handleiding is tien pagina's groot en heeft 3.500 woorden en 10 plaatjes. In de handleiding worden vier verschillende NLP technieken beschreven. De gevoelsomdraaitechniek die ook elders staat, maar nu eenmaal zo'n grote impact heeft, en drie nieuwe technieken te weten: de goede beslissingentechniek, het dertig jaren plan en het negatieve commando.

1) De gevoelsomdraaitechniek. Met deze techniek leer je hoe je een negatief gevoel zoals bijvoorbeeld angst, woede, stress, verdriet of een depri-gevoel kan stoppen en kan vervangen door een positief gevoel van kracht, rust, ontspanning en plezier.

2) De goede beslissingentechniek. Met deze techniek kan je leren om van tevoren te weten of een beslissing goed of slecht uitpakt.

3) Het dertig jaren plan. Met deze techniek programmeer je je onbewustzijn om ontspannen en met plezier al je doelen te bereiken en het leven te leiden dat je wilt leiden.

4) Het negatieve commando. Met dit taalpatroon wordt je communicatie een stuk krachtiger.


Deze vier technieken zijn de vijf euro meer dan waard, maar er is meer. Wanneer je deze brochure aanschaft, dan krijg je het recht om deze brochure zelf ook weer te verspreiden. Of digitaal of uitgeprint, wat je maar wilt. Enige voorwaarde is dat zelf ook weer vijf euro vraagt. De opbrengst is geheel voor jou.Handleiding voor een beter leven

€5.00

Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.