Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een uitermate goede manier om psychische problemen zoals angst, stress, een fobie, een trauma, depressieve gevoelens of woede-aanvallen mee op te lossen. Dit komt omdat NLP namelijk niet ingaat op de vraag waar het allemaal vandaan komt, maar juist antwoord geeft op de vraag hoe kom je ervan af. NLP heeft de afgelopen veertig jaar de beste manieren om snel, makkelijk en effectief vrij te worden van problemen. Maar net zo belangrijk: NLP helpt je ook om je leven te vullen met weer nieuwe positieve activiteiten zodat je ook de vrijheid krijgt om je weer te ontplooien.

NLP is niet wetenschappelijk bewezen omdat er nog onvoldoende onderzoek naar is gedaan. Ook werkt NLP niet bij iedereen. Maar NLP werkt bij veel mensen met klachten goed. Juist omdat wanneer NLP werkt je het positieve effect snel zelf ervaart, is het een prima methode om op zijn minst uit te proberen. Te meer ook omdat ik alleen werk op basis van resultaten. Dat wil zeggen dat als jij, onverhoopt, vindt dat NLP voor jou niet werkt, dan krijg je geen rekening en hoef je ook niets te betalen.

Omdat in het verleden gebleken is dat een structurele aanpak, waarbij je op gezette tijden opnieuw met NLP aan de slag gaat, het beste werkt, heb ik een combinatieprogramma van een stuk NLP coaching en NLP training. Eerst ga je met 1-op-1 privé coaching aan de slag om te zorgen dat de problemen verdwijnen. Deze fase bestaat meestal uit drie sessies van twee uur. Blijkt na deze sessies dat NLP aanslaat, dan ga je in de maanden daarna verder met een NLP training. Op die manier blijf je actief met NLP bezig en los je niet alleen de concrete problemen op, maar leer je ook alle NLP technieken en methoden om je brein effectief te gebruiken waarmee je zelf je leven de goede richting in stuurt.

Wanneer je met dit programma aan de slag gaat, dan beginnen we met de drie NLP privé coaching sessies. Pas nadat de coaching gewerkt heeft en je toe bent aan het NLP trainingsgedeelte, dan pas ontvang je een factuur voor dit programma. Je wordt dan, in overleg, ingeschreven voor de eerstvolgende NLP Practitioner die past in jouw agenda. Mocht zoals gezegd onverhoopt blijken dat de privé sessies niet het gewenste effect hebben, dan krijg je geen rekening en hoef je niets te betalen. Wil je aan dit programma mee doen, vul dan je gegevens in in het onderstaande formulier. Er wordt dan contact met je opgenomen om de eerste sessie in te plannen.

Categories: NLP Coaching

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.