De NLP Master Practitioner opleiding van het najaar 2009 is net voorbij en de eerste reacties van de deelnemers is reeds binnen. Monique schrijft:

"Joost dank je!

Ik ben in mijn leven ver gekomen met doorzettingsvermogen, door hard te werken en altijd mijn best te doen. Jij hebt me laten zien, voelen en horen dat er meer manieren zijn. Zo kan ik mijn brein nu ook optimaal inzetten door te ontspannen. Vanuit mijn perfectionisme kan ik juist leunen op mijn levensgenieterkant. En nog beter: mijn leven wordt er heel erg leuk van.

Ik had een droom om met mijn verlieservaringen andere mensen te coachen en te begeleiden. Toen ik aan de NLP-opleiding begon, had ik niet durven dromen dat die wens zo snel zou uitkomen. Ik werk inmiddels als coach en behaal goede resultaten.

Nu ik mijn Master Practitioner ook afgerond heb, heb ik nog meer gekregen, namelijk een stevige basis waarmee ik anderen nog verder kan helpen. Waar ik het meest blij mee ben, is mijn nieuwe toekomstbeeld. Ik zie mezelf weer als een gelukkig persoon met een doel en vooral heel veel keuze mogelijkheden. Ik bepaal zelf hoe ik me wil voelen! Het is onbeschrijflijk wat dat doet voor mijn zelfvertrouwen, voor mijn werk, voor mijn relatie en voor de mensen waar ik van houd. Iedereen om me heen profiteert ervan mee. Ik zie hoe leuk mijn leven is, nu én in de toekomst. Dat geeft energie!

Deze studie is anders. Nooit eerder volgde ik een cursus of studie die zo intensief was en waarbij ik toch fris en enthousiast thuiskwam. Jouw energie, je prikkelende en uitdagende manier van werken, maakt dat ik mezelf kon zijn en al mijn vragen durfde te stellen. Keer op keer. En wat heb ik gelachen!"


Monique van der Meer (eigenaar Schrijfzaken en Monique van der Meer-nlpcoach)

Hier staat meer informatie over de NLP Master Practitioner, maar je kan ook met het onderstaande formulier een verkennend gesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.