Cliënte was zeven en een half jaar door haar vader seksueel misbruikt. Door de behandelend psychiater was haar “medicijnen” gegeven. Door deze “medicijnen” was ze niet meer in staat om klaar te komen, waardoor ze met de “medicijnen” stopte. Doordat ze met de “medicijnen” stopte werd ze suïcidaal. Op een zaterdagavond belt ze mij voor hulp omdat ze het niet meer ziet zitten.

Twee uur later kom ik in Rotterdam aan en behandel haar ter plekke. Ik leer haar in twintig minuten hoe ze haar emotie onder controle kan krijgen, hoe ze plezier kan maken om niets en hoe ze haar zelf een onzichtbare lachinjectie kan geven. Na twintig minuten zegt ze op boze toon: “Ja op die manier ben ik elke dag gelukkig.” alsof het een verwijt is. Ik kijk haar aan en ik zie de knop omgeschakeld worden.

Hierna besteed ik nog een half uur om met hypnotherapie het geleerde versneld te verinnerlijken, haar een levensprogramma mee te geven waardoor zij haar levenssituatie elke dag blijft verbeteren en tenslotte geef ik haar amnesia voor de zeven en half jaar seksueel misbruik. Als ze na de hypnose bijkomt vraag ik haar om mijn werk te testen of ze nog iets naars meegemaakt heeft de afgelopen tien jaar. Ze denkt enige tijd na om daarna te zeggen “nee, eigenlijk niets.”
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.