Afgelopen week waren de laatste dagen de gecombineerde NLP Master Practitioner opleiding met het seminar van dr. Richard Bandler in Amsterdam in mei. Hier zijn twee eerste reacties:

"Just the one and only - de master NLP mei 2009

Het opnieuw een stukje Practitioner doen was heel nuttig, bedankt Joost voor de aanbieding ik heb er veel aan gehad. Door wat je zei en deed kon ik mezelf weer uitdagen om steeds meer en verder te gaan in de technieken. De ervaring bij Bandler was net als vorige keer weer heel bijzonder en vooral de workshop met diversen NLP trainers uit nederland en buitenland waren goed om te ervaren dat mijn keuze voor TIOUW de juiste was, niet dat ik daaraan twijfelde, het werd nu ook weer bewezen.

Bandler geweldig! John La Valle hmm.. kreeg het voor elkaar dat ik lachend werd “neer geschoten” en mij de tranen over mijn wangen te doen stormen van ontroering net als vorig jaar. Een heel slim plan van je om deze meeting met de master te combineren, ook al was de groep groot en had ik graag wat geschilderd en “gezongen” iets waar ik naar de mening van mijn omgeving een ander geen plezier mee doe! Het geeft me absoluut geen enkel gevoel van iets gemist, integendeel.

Op onverklaarbare wijze is het nog beter helderder en sneller dan de vorige keer waren toen meer muizennissen en onzekerheid om het goed of nog beter te doen is en steeds beter en slimmer te worden is het slimmer om het meer en vaker te doen en te zien dat je denkt dat je het niet ziet gebeurd het gewoon is de concentratie waarvan je dacht dat die er nooit zou zijn iedere keer een beetje beter het geeft een lekker en slimmer gemotiveerder gevoel zodat je de dingen steeds beter sneller ziet gaan veel meer rustiger en relaxter dan ooit te voren en dan gaat de hele zaak aan het lopen terwijl je je onbewust realiseerd dat het waarom steeds meer vaag en vager wordt en doe je simpel wat het beste voor je is.

Kortom: ik ben onder de indruk ! Joost, simply the best"

en

"Beste Joost,

Wat ik de afgelopen weken heb geleerd over NLP en Hypnose heeft mij een enorme stap voorwaarts gezet in mijn ontwikkeling. Wat ik nog niet wist over mezelf werd mij per dag meer en meer duidelijk, mijn dromen, wensen en toekomstbeelden zijn duidelijk geworden en de tools om het uit te voeren heb ik ontvangen. De waarde van deze ontwikkeling is vele malen groter dan ik tot nog toe voor mogelijk heb gehouden.

De kennismaking met Richard Bandler en John La Valle waren "Magical" (het nederlandse woord "betoverend" klinkt zo...soft..) en de snelheid waarin alles op mij af kwam liet mijn hoofd tollen en spinnen en tegelijkertijd nam mijn brein het allemaal op als een spons. Na 4 dagen pauze weer er tegenaan in De Roos. En na 2 dagen merkte ik dat alles ineens in elkaar viel, alle stukjes van de puzzel vielen al bij toverslag in elkaar. De Practitioner informatie, de Hypnose informatie en nu de Master informatie die zorgde dat alles stukjes op de juiste plek terecht kwamen.

Nu 4 dagen na het afsluiten van de Master Practitioner lijkt het ik scherper zie, of ik duidelijker hoor en merk ik dat elke dag meer informatie op zijn plek valt. De motivatie om te beginnen en alles in de praktijk te brengen wordt groter en groter en de weg om het te doen wordt ook steeds duidelijker. Kortom, ik ben ontzettend blij met deze opleiding en hoop anderen net zo veel plezier en motivatie te kunnen bieden met deze enige echte vorm van NLP in de praktijk.

Dank je wel Joost!"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.