Afgelopen week waren de laatste dagen de gecombineerde NLP Master Practitioner opleiding met het seminar van dr. Richard Bandler in Amsterdam in mei. Hier zijn twee eerste reacties:

"Hi Joost,

Ik wil je bedanken voor de training die ik heb mogen volgen bij jou. Het was geweldig, ik heb iedere dag met veel plezier beleefd! Veel van de technieken die ik in de NLP Practitioner opleiding heb gekregen heb ik echt kunnen verdiepen. Goed toepasbaar en waardevol! Ook heb je me een andere kijk gegeven op een techniek waar ik eigenlijk niets mee had, of liever gezegd het was een techniek die ik nooit zou gebruiken. Nu denk ik daar anders over, en zal ik de visual squash zeker toepassen!

Heel verfrissend, zo'n trainer met een intern-intern metaprogramma! Dit heeft je zeker geholpen een enorme stempel te zetten in de nlp wereld. Hou vooral je directheid en humor erin, daar heb ik van genoten! Nogmaals bedankt voor alles, en ik wens je heel veel succes met het schrijven van boeken en het geven van trainingen!

groeten,
Karin"


en

"Hi Joost,

Tot mijn verbazing blijk ik een van degene te zijn dit dit weekend al wil laten weten wat ik van de Hypnose workshop met Bandler en de Master NLP training erachteraan van jou heb gevonden. Inspirerend!! Het was een genot om Bandler te zien opereren met veel humor, soepel varierend op elke situatie en persoon, alles op het individu toegespitst en tegelijkertijd de theorie en methoden toepasbaar voor iedereen.Het bijwonen van deze workshop heeft me heel enthousiast gemaakt om vooral door te gaan met mijn eigen coachingspraktijk.

Pas tijdens de Master NLP, door jou gegeven, heb ik begrepen hoe kundig John Lavalle bezig is geweest. Voor een wat ongetrainder oog, dat van mij dus, was dat niet altijd even duidelijk. De trainingsdagen van de master hebben me de verdieping gegeven en inzichten, die ik goed kan gebruiken om NLP veel toe te gaan passen. We hebben veel geoefend en gelachen met een leuke groep mensen. Ik heb zelden op een zo'n ontspannen wijze zoveel geleerd. Mijn dank hiervoor.

Groetjes Ankie"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.