Hartelijk dank voor je interesse in de bestelde rapporten of de teleseminars. Als je de rapporten per email opgevraagd hebt dan zijn ze naar het door jou opgegeven emailadres toegestuurd. Mocht je deze rapporten niet binnen afzienbare tijd ontvangen dan is er iets misgegaan. Het gebeurt echter maar zelden, en meestal is dan of de oorzaak dat er een typefout gemaakt is in het emailadres of dat de mailbox te vol zit of dat het rapport in je spamfilter zit. Wanneer je het emailadres "joost@tiouw.com" toevoegt tot je contacten, dan voorkom je meestal dat laatste. Mocht er iets misgegaan zijn, stuur dan gerust een email, dan maken we het in orde.

Mocht je vragen hebben al dan niet naar aanleiding van het gratis rapport, dan hoor ik die graag op joost@tiouw.com En verder via moderne media zoals:

Joost van der Leij | Maak je eigen badge
Follow JoostvanderLeij on Twitter


No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.