Net als vorige jaar komt ook dit jaar dr. Richard Bandler naar Amsterdam. Deze keer voor een driedaags seminar. In dit seminar gaat de beste NLP trainer ter wereld je leren hoe je NLP, Neuro-Hypnotic Repatterning (NHR) en Design Human Engineering (DHE) kan gebruiken om te zorgen dat je jezelf goed voelt, je brein optimaal inricht en programmeert en hoe je andere mensen verder kan helpen met hypnose en NLP. Mijn NLP Master Practitioner bestaat normaal gesproken al meer dan helft uit NLP, NHR en DHE, dus de combinatie met het seminar van Bandler over deze onderwerpen is een uitkomst.

Concreet gaat het over de volgende programma onderdelen:

21, 22, 23 april 2011 - Zelf NLP technieken creëren. De crux van de NLP Master Practitioner opleiding die bijna overal gemist wordt. De NLP standaardaanpak lost meestal zo'n 60-70% van de problemen op. Maar alleen indien je geleerd hebt om zelf NLP technieken te ontwerpen die op een specifieke situatie toegepast kunnen worden, kan je ook die andere 30-40% oplossen. Wanneer je dit geleerd hebt wordt ook je zelfvertrouwen vergroot omdat je weet hoe je onbekende situaties toch tot een goed einde kan brengen.

6, 7, 8 mei 2011 - Deep trance & Neuro Hypnotic Repatterning* De vervolgdagen voor het onder de knie krijgen van hypnose voor NLP coaching. Op de eerste dag tal van verschillende manieren om iemand in deep trance te brengen. Op de tweede dag verschillende manieren om hypnose te gebruiken om problemen op te lossen: het verhelpen van psycho-somatische klachten, pijnbestrijdingl, trauma's oplossen en dergelijken. Op de derde dag gaan we de grenzen van wat er met hypnose mogelijk is verkennen.

10, 13, 14, 15 mei 2011 NLP, NHR en DHE met dr. Richard Bandler.

Om mee te doen met deze combinatie is het noodzakelijk in het bezit te zijn van een NLP Practitioner certificaat. Mocht je overstappen van een andere opleiding dan zijn er een aantal extra dagen om er zeker van te zijn dat je op hetzelfde niveau zit als de rest. Dit omdat de ervaring leert dat met name onbewuste beïnvloeding met behulp van het Miltonmodel en Miltontaal onvoldoende getraind is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen ook het Enneagram leren. Deelname aan deze extra dagen zijn verder geheel gratis. Nadat je je bestelling gedaan hebt, wordt contact opgenomen om in overleg deze dagen te bepalen.

Net als vorig jaar geldt dat er een beperkt aantal plaatsen voor het programma van dr. Richard Bandler is en zodra deze vergeven zijn is het niet meer mogelijk om dit combinatie programma te volgen. Omdat wij zelf deze kaarten direct eerst zelf moeten inkopen, is je plaats pas zeker wanneer betaald is. Vorige jaar hebben we een aantal mensen nee moeten verkopen omdat het echt helemaal uitverkocht was. Dus wanneer je zeker weet dat je dit programma wilt volgen, bestel dan zo spoedig mogelijk om je plaats zeker te stellen. Het programma van dr. Richard Bandler wordt georganiseerd door meerdere Society of NLP trainers. Er is echter een vaste prijs voor de kaarten bij de centrale organisatie. Het is dus 100% veilig om de kaarten meteen te bestellen.

Alle deelnemers die het NLP Master Practitioner combinatie programma doen ontvangen een exemplaar van mijn nieuwe boek "Brein Training: NLP op z'n best" gratis bij aanvang.

Eerdere deelnemers aan het NLP Practitioner combinatie programma gaven de volgende reacties:

"Het belangrijkste voor mij is dat ik geleerd heb mezelf goed te laten voelen en ik bovendien op een goede manier geschoold ben in NLP, zodat andere mensen zich ook goed kunnen gaan voelen. Vooral het niet meer door te hoeven werken van de problemen van de klant is een ware omslag voor mij, wat veel beter aansluit bij mijn idee van coachen. Want met NLP kun je direct aan de slag i.p.v. eerst nog eens de vervelende gevoelens door te worstelen, wat als extra effect heeft dat de narigheid nog vaster in het system wordt gegraven."

Robert

"Joost volgde zelf zijn opleiding bij Richard Bandler en heeft zo weet ik nu, een zelfde dynamische en praktische aanpak als Bandler. Na die bijna 15 jaar die er ligt tussen mijn eerste ervaring met NLP en de opleiding die ik nu met succes heb gevolgd bij Joost, heb ik letterlijk ervaren, dat NLP directer, compacter en praktischer is geworden in zijn aanpak en nog meer aan effectiviteit en dynamiek heeft gewonnen. Met deze positieve ervaring, die ik heb verworven door het volgen van de Practitioner course bij Joost van de Leij, is mijn enthousiasme voor juist deze elementaire en dynamische aanpak van NLP is weer helemaal terug. NLP is een veel breder toepasbare methode om niet alleen mensen te beïnvloeden, maar juist ook om mensen te ondersteunen in het versterken van de kwaliteit van hun leven."
Jan Willem van RijnbeekKlik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.