Naar aanleiding van het electronische Prentenboek "NLP voor Kidz" over de NLP gevoelsomdraai techniek voor 3-6 jarigen, kreeg ik de volgende hartverwarmende reactie. Dit is nu precies waar het prentenboek voor bedoeld is. Omdat kinderen nog in zo'n magische wereld leven zijn veranderingen en NLP heel makkelijk om toe te passen met als groot voordeel dat hun onbewustzijn nu preventief geleerd heeft hoe het brein het beste met emoties om kan gaan waardoor er minder problemen in de toekomst komen.

"Hallo Joost,

Gisteren was mijn zoon van 7 verdrietig omdat ik iets had opgeruimd dat niet de bedoeling was. Ik zei hem alvast in bed te gaan liggen en dan zouden we het even bespreken. Toen ik even later kwam om het op te lossen, was hij weer helemaal blij. Hij vertelde dat hij de gevoel omdraaitechniek had toegepast en is daarna heerlijk gaan slapen. ’s Middags hadden we samen jouw e-book voor kids bekeken. Toen ik hem het liet zien en vroeg waar zijn slechte gevoel zat, begon hij meteen met z’n hand over z’n buik te draaien. Hij vond het zeer vanzelfsprekend en ontzettend simpel om het “even” buiten zich te plaatsen, om te draaien en weer terug te stoppen. Hij heeft het ook aan z’n kleine broer van 5 uitgelegd. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Groetjes,

Pauline"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.