Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner groep, kreeg ik nog een reactie een van de deelnemers:

"Hi Joost,

Ik wil je bedanken voor de geweldige cursus NLP-practitioner. Niet alleen heb ik veel lol gehad, maar het aantrekkelijke was vooral de manier waarop jij de training gaf. Praktisch, vermakelijk en gericht op wat ik mijn clienten ook wil laten ervaren: een goed gevoel.

Ik ben een vrijetijdsfilosoof en heb met interesse jouw onconventionele visie op enkele heilige huisjes aangehoord. Juiste dit soort schokken, zo heb ik van je geleerd, maken het voor het brein mogelijk om nieuwe, efficientere patronen te bouwen.

Het belangrijkste voor mij is dat ik geleerd heb mezelf goed te laten voelen en ik bovendien op een goede manier geschoold ben in NLP, zodat andere mensen zich ook goed kunnen gaan voelen. Vooral het niet meer door te hoeven werken van de problemen van de klant is een ware omslag voor mij, wat veel beter aansluit bij mijn idee van coachen. Want met NLP kun je direct aan de slag i.p.v. eerst nog eens de vervelende gevoelens door te worstelen, wat als extra effect heeft dat de narigheid nog vaster in het system wordt gegraven.

Gedurende de opleiding heb ik ook een persoonlijk gesprek mogen ervaren met jou. Het heeft veel betekent voor mijn zelfacceptatie. Ik ben er gesterkt uitgekomen met nieuwe vaardigheden. Ik voel me het waard om mijn verhaal te vertellen.

Kortom, ik heb veel geleerd van NLP en Enneagrammen en heb er op persoonlijk ontwikkelingsvlak ook ernom veel aan gehad.

Robert"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.