Jaren geleden zag ik voor het eerst dr. Richard Bandler, het genie dat in de jaren zeventig NLP bedacht heeft. Ik was meteen zo onder de indruk dat ik ter plekke tot een drastische carriere verandering koos. Nu komt dr. Richard Bandler 16-20 mei 2009 weer naar Amsterdam. Samen met zijn co-trainer John La Valle, een van de beste NLP trainers ter wereld. Uniek voor Nederland geeft dr. Bandler maar liefst vijf trainingsdagen waarin hij je in NLP en hypnose traint. In deze vijfdaagse training leer je de volgende onderdelen:

- Wat is het verschil dat het verschil maakt voor jou en je naasten
- Leer je eigen technieken ontwikkelen terwijl je zelf verder groeit
- Stuur je brein de goede richting in om een beter leven te leiden
- Leer gebruik maken van je eigen neurologie om dingen te doen die voor jou werken
- Ontdek de kunst en wetenschap van geavanceerd communiceren
- Verander je overtuiging zo dat ze je je goed gaat voelen en succes krijgt
- Wees meer succesvol in je werk en je leven

Voor een overzicht van NLP technieken en methodes, bestel dan mijn gratis rapporten over NLP. Deze kun je vinden onder het kopje "gratis rapporten".

Dit seminar is een gezamelijk activiteit van alle Europese trainers en trainingsinstituten die aangesloten zijn bij The Society of NLP. Als partner ben ik op alle dagen aanwezig om bij oefeningen in het Nederlands je te helpen, vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Vandaar dat naar verwachting de beperkte plaatsen die er zijn snel op zullen zijn. Wanneer je mee wilt maken hoe NLP op het hoogste niveau, geef je dan meteen op voor dit bijzondere seminar. Zelf moet ik bij het bestellen van de plaatsen meteen afrekenen. Om die reden ligt je plaats voor dit seminar pas vast wanneer je daadwerkelijk betaald hebt. Om dat makkelijker te maken worden alle bestelling afgehandeld door de TIOUW.com shop. Hieronder kun je je plek bestellen.

Dr. Richard Bandler onderwijst op verschillende niveau's tegelijkertijd zoals ik zelf aan de lijve heb ondervonden. Dat betekent dat je geen specifieke voorkennis over NLP nodig hebt, maar dat een aparte training voor af wel zinnig is. Vandaar dat ik in de periode van 1-3 mei een NLP Pre-Practitioner training geef. Wanneer je die combineert met de training van dr. Richard Bandler en John La Valle samen met de Onbeperkt Jezelf workshop (23 en 24 mei) dan ontvang je ook je NLP Practitioner certificaat. Deze optie staat ook hier onder.

Qua inhoud gaat de Pre-Prac vooral over de basis onderdelen van NLP. Dat zijn basis technieken om grip op emoties te krijgen, communiceren op basis van informatie met het meta-model, communiceren op basis van ruimte voor de ander met het Milton-model en werken met tijdslijnen en submodaliteiten. Over het programma van dr. Bandler valt enkel in algemene termen iets te zeggen omdat hij voornamelijk doet waar hij zelf zin in heeft. Maar dat is dan altijd wel gericht op het verdiepen van je NLP vaardigheden en het programmeren van excellent gedrag in je onbewustzijn.

Omdat dit seminar met verschillende partijen georganiseerd wordt hebben we onderling goede afspraken gemaakt. Ondermeer dat het onderstaande tarief gegarandeerd het laagste tarief voor deze dagen is. Wanneer je dr. Richard Bandler mee wilt maken, bestel dan gerust, want het aantal plaatsen is beperkt.

Heb je al de NLP Practitioner gedaan, dan is het mogelijk om in combinatie met de training van dr. Richard Bandler en mijn Master training die van 25 tot en met 29 mei 2009 gegeven wordt.Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.