Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner opleiding kreeg ik de volgende reactie:

"Ja; die vraag kun je je afvragen en waarom ik wederom bij Joost van der Leij een NLP opleiding heb gevolgd namelijk de NLP Master Practitioner opleiding.
Functionaliteit en bewezen dat het werkt.

Joost heeft mij in zijn Master Practitioner opleiding serieus laten merken en voelen op een ontspannen en doeltreffende praktische manier wat de meerwaarde is van het NLP Master coach diploma.

Ik ben een man van resultaat ik ben iemand die het belangrijk vind dat wat ik leer dat ik het zelf kan ervaren en daarnaast dat het werkt bij anderen en ik anderen op een doeltreffende effectieve, snelle en no-nonsense manier kan helpen dat te veranderen wat ze willen.
Of het nu negatieve emoties veranderen is, of doelen realiseren. De vraag die menig persoon stelt wanneer ze naar een coach gaan is de hoe vraag.....hoe ga ik deze verandering maken??

Binnen de Master Practitioner opleiding van Joost van der Leij leer je nog meer te realiseren hoe je met de opgedane kennis vanuit de practitioner opleiding het hoe nog sterker en effectiever maakt en dat je boven de technieken uit leert stijgen, zodat NLP samen word gesmolten op je eigen unieke wijze zonder de doeltreffendheid en toch wel degelijke NLP structuur uit het oog te verliezen. Daarnaast leer je toch maar weer eens dat NLP bouwstenen zijn waarmee je verschillende fantastische dingen kunt bouwen die blijvend zijn. Een simpel voorbeeld een client binnen een sessie van 2 uur afhelpen van een jarenlange ingesleten angst voor narcose.

Tijdens de NLP Master practitioner opleiding heb ik een samensmelting ervaren van allereerst herhaling van de opgedane practitioner kennis, zodat dit geheel duidelijk is en alle mogelijke vragen of onduidelijkheden uit de lucht zijn. Om vervolgens te werken met krachtige NLP technieken om dieptrance fenomenen te leren, je eigen creativiteit te vergroten, de kracht van entrainment en energie te ervaren, de kracht van de geest, inlevingsvermogen, visualisatie, daar gelaten de kracht van je brein en hoe je tot het besef komt dat de technieken maar een klein onderdeel van NLP zijn en dat het niet gaat om de technieken, maar je mentaliteit en state of mind.

Verandering is zo gemaakt, dat leer ik elke dag weer met mijn cliƫnten, maar de verandering blijvend houden. Dat is de kunst.
Nou; ga naar Joost en leer het geheim van dit vraagstuk.

Wanneer je NLP Master Practitioner wilt worden en inderdaad met praktische en gedegen NLP kennis jezelf wilt verrijken, zodat je vanuit een goede basis kunt bouwen en anderen kunt leren te bouwen wil ik je adviseren bij Joost van der Leij via zijn The institute of unconventional Wisdom echte NLP te leren die je leven zal veranderen, zodat je zult ontdekken dat het leven NLP is.

Groet,
Trainer John
www.voeljeweergoed.nl


John Pinas
NLP Master Practitioner"

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.