Zowel in de NLP Practitioners als de NLP Master Practitioners opleiding train ik mensen hun onbewustzijn door middel van trance. Sommige mensen vinden “trance” of "hypnose" een eng woord, maar het is een NLP methode waarbij je mensen versneld laat leren door hen te laten ontspannen waardoor je direct goede en positieve suggesties geeft aan het onbewustzijn. In tegenstelling tot vele broodje aap verhalen blijf je hier helemaal bij. Je onbewustzijn pikt alleen sneller op wat de bedoeling is.

Op de “Innerlijke schoonheid en spirituele groei Trance en Hypnose CD” staan twee trance inducties. De eerste is een korte trance van iets meer dan tien minuten waarbij je eerst rustig en comfortabel gaat ontspannen en waarbij ik daarna je innerlijke schoonheid naar boven haal. Ik ben ervan overtuigd dat ware schoonheid van binnen komt. Dat wanneer je meer en meer ontspant je de spieren in je gezicht zachter worden waardoor er meer zuurstof in je huid komt. Dit geeft een verjongend effect dat de meeste mensen in je omgeving op zal vallen.

De tweede trance is een lange trance van drie kwartier waarbij je een innerlijke reis maakt langs diverse oosterse mystieke systemen zoals meditatie en Zen Boeddhisme. Door gebruik te maken van een diep trance effect dat in het Engels bekend staat als “Time Distortion”. In trance is het mogelijk om je psychologische tijdsbeleving anders te laten lopen dan de tijd op de klok. Een ideale manier om in plaats van jaren te moeten mediteren oosterse kracht in een jachtig westers leven te introduceren.


Het tarief van deze trance en hypnose CD is 17,- euro. Om je te overtuigen van de waarde van deze inducties heb ik een derde trance online gezet die je gratis als mp3 bestand kan downloaden. Dit is een lange trance inductie van 30 minuten waarbij een aantal NLP technieken onbewust geleerd worden en waarbij je onbewustzijn voor plezier, ontspanning, kracht en zelfvertrouwen geprogrammeerd wordt. Hier is het bestand: NLP trainen in trance. Het bestand is 53MB in 256Kbit kwaliteit. (Zelfde bestand maar dan op 96Kbit en maar 20MB)Innerlijke schoonheid en spirituele groei CD

€16.99
Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.