De Intensieve NLP Clinic is beste introductie om te leren wat het vakgebied van Neuro-Linguistic Programming zoal inhoudt. Van deze Clinic is een opname gemaakt die op een Dubbel DVD verkrijgbaar is. Dat is dan bijna vier uur materiaal op twee DVD's.

Hier is een fragment van "De Essentie van NLP":Dubbel DVD van de registratie van de Intensieve NLP Clinic. Bijna vier uur materiaal over NLP. Aan bod komen alle relevante NLP technieken en methodes zoals:

- Grip op je emoties met de gevoelomdraai techniek, zwart/wit terugspoelen en het stoppen van negatieve gedachtes.
- Beide communicatiemodellen, namelijk communiceren op basis van specifieke informatie en communiceren op basis van ruimte.
- Geavanceerd ankeren en de geheimen van goede rapport
- Ontspanning en trancewerk.

Op de twee DVD's staat zowel de uitleg, de achtergrondverhalen als mede worden de volgende demonstraties gegeven:

- Hoe stop je een negatief gevoel met de omdraaitechniek en vervang je het door een krachtig gevoel van plezier, ontspanning en zelfvertrouwen.
- Hoe bouw je sterke ankers op die negatieve patronen in een keer te niet doen.
- Hoe kun je snel iemand ontspannen en relaxed krijgen.

Daarnaast is er nog veel meer materiaal, te veel eigenlijk om op te noemen. In bijna vier uur wordt je als het ware door het hele NLP vakgebied meegenomen.

Speelduur 220 min
Beeld 4:3
Beeldkwaliteit: Semi-professionele opname, Alles is goed te zien. Op het einde wordt het beeld donkerder.
Geluidskwaliteit: Joost is goed te verstaan. Af en toe wordt er hard gelachen.

Uiteindelijk is het beter om de Intensieve NLP Clinic zelf mee te maken als dat mogelijk is, maar mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen komen, dan is deze dubbel DVD de ideale keuze.Essentie van NLP

€87.00
Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.