In 2007 wordt zowel in de Verenigde Staten als in Nederland mijn boek "Onbeperkt Jezelf: NLP & het Enneagram" gepubliceerd. In Nederland is het boek eind maart 2007 uitgekomen. In dit boek overbrug ik de kloof die tussen het Enneagram en NLP in ligt op zo'n manier dat je niet alleen jezelf leert ontwikkelen, maar ook hoe je andere mensen op een positieve manier verder in hun leven kunt helpen.

"Het Enneagram geeft vervolgens aan welke valkuilen typisch zijn voor jouw persoonlijkheid. Door de nieuwste technieken op het gebied van Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) te combineren met de persoonlijkheidsleer van het Enneagram ontstaat een krachtige combinatie die je versneld in staat stelt om te groeien en jezelf te ontwikkelen zonder verdere beperkingen. Op die manier word je Onbeperkt Jezelf!"

Hier is een interview met mij over Onbeperkt Jezelf bij RNN Vandaag:
Onbeperkt Jezelf: gelukkig worden met NLP en het Enneagram

€15.00Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.