Naar aanleiding van de Intensieve NLP Clinic kreeg ik de volgende reacties:

"Afgelopen zaterdag was een leerzame middag. Ik was wel blij dat ik net het boek licht op NLP van Joseph O'Conner had gelezen. Nu was het een feest van herkenning. Jou manier van Workshops geven vind ik heel prettig, los,eenvoudig, vol humor maar ook direct.
Ook het oefenen in groepjes vond ik een feest, ik die eens zelf het stempeltje gebruikte introvert en onzeker te zijn.
Zaterdag kreeg ik het besef dat het helemaal niet nodig is om oneindig in therapie te zijn of te gaan. Dat veel van onze "ongemakken" een eenvoudige oplossing kunnen hebben, als we het maar toelaten.
Het was met recht een intensive Clinic, het ankeren was voor mij net iets te veel van het goede, daarmee bedoel ik dat er voor mij net iets teveel behandeld werd, om ook echt te inneren.
De informatie over het ankeren en de demonstratie vond ik wel fijn.

Zondag heb ik van de DVD omgaan met..... genoten.
Er kwam veel informatie van Zaterdag in terug.
Al met al heeft zaterdag me nu al veel gebracht en ik denk er dan ook sterk over om een NLP opleiding bij jou te volgen.
Ik studeer nu voor Counsellor. Ik wil me graag in Jeugd en Schoolcounselling gaan specialiseren. Graag zou ik preventief iets gaan doen, om problemen voor jeugd te voorkomen.
Het lijkt mij dat juist voor jeugd NLP wel eens heel goed zou kunnen werken. Ook onderwijzers kunnen er volgens mij veel mee."


En:

"Hallo Joost,

Geweldig!
Inspiratie. Toepasbaar in mijn werk als trainer/coach. Je ziet me zeker
terug.

Groeten,

Bert-Jan"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.