De DVD Omgaan met Angst is een compilatie van de workshop Omgaan met Angst. In de workshop pakken we de volgende zaken aan:

- Op het niveau van nare gevoelens, leer je ze te stoppen en te vervangen door krachtige goede gevoelens van ontspanning en zelfvertrouwen.
- Op het niveau van negatieve beelden die je in je hoofd haalt, leer je ze te neutraliseren en ze te veranderen in beelden waar je rustig en kalm van wordt.
- Op het niveau van piekeren, leer je negatieve gedachten te stoppen en positieve gedachten op te wekken en te versterken.

Daarnaast zie je op de DVD:

- Ervaringsverhalen over hoe mensen diverse problemen met angst en onzekerheid opgelost hebben met NLP
- Hoe het brein werkt in het geval van angst en onzekerheid
- Hoe NLP technieken concreet toegepast moet wordenDe DVD duurt 100 minuten en is op 4:3 formaat. Het is goed om je te realiseren dat het een weergave van een workshop is. Beeldkwaliteit is een semi-professionele opname, met zo nu en dan overbelichting. Geluidskwaliteit: Joost is goed te verstaan, er is wat ruis op de achtergrond.

Ideaal is de combinatie met de CD Leer je goed voelen. Op deze CD hoor je mij stap voor stap alle NLP technieken uit de DVD doen. Je kan dan gewoon met de koptelefoon luisteren en meedoen. Op de CD staan alleen de oefeningen en op de DVD zie je dan de context en hoe je de technieken van de CD inzet om angsten, fobieen en andere nare gevoelens aan te pakken.Omgaan met Angst en Onzekerheid

€25.00
Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

6 Trackbacks

Trackback specific URI for this entry

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.