Voor je het weet ben je er weer. Het was een heerlijke week met veel onverwachte momenten. Na al die jaren dat ik die ik reeds met Richard Bandler doorgebracht had, wist ik van tevoren dat ik veel plezier deze dagen zou hebben. Maar zeer tot mijn verbazing, was het programma heel anders dan anders en heb ik veel bijgeleerd.

Met name een paar subtiele verbeteringen van bestaande technieken. Daar ben ik zeer blij mee, want als je iets neemt dat al heel goed werkt, en het vervolgens een paar procent beter maakt, dan blijf je ervoor zorgen dat je dienstverlening steeds beter en beter wordt.

Dat is ook een van de redenen dat de certificaten die The Society of NLP uitgeeft slechts voor twee jaar geldig zijn. Nu is het geen enkele moeite om je certificaat verlengt te krijgen tot in het oneindige, maar het wijst je wel op je verantwoordelijkheid als NLP trainer om up to date te blijven.

NLP is een verzameling technieken waarbij je leert om steeds dingen beter te gaan doen. En dat geldt dus ook voor NLP zelf. Een hoop boeken en trainingen maakt nog steeds gebruik van twintig tot dertig jaar oude NLP. Vandaag de dag doen we NLP heel anders. Al was het maar omdat er in die oude technieken een aantal storende fouten in zat.
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.