Veel mensen zijn druk bezig met het proberen hun doelen te bereiken. Slechts een klein groepje mensen lukt het om systematisch ook het overgrote deel van hun doelen te bereiken. Tot die kleine groep behoor ik. Niet omdat ik een bijzondere gave heb of een natuurtalent ben in het bereiken van mijn doelen, maar om de eenvoudige reden dat ik de juiste technologie gebruik om mijn doelen te bereiken, namelijk Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).De meeste methodieken om je doelen te bereiken zoals SMART of The Secret maken een grote fout door je doelen alleen bewust te formuleren, terwijl het verwezenlijken van je doelen voor een groot deel wordt gedaan door je onbewustzijn. Om je doelen te realiseren moet je duizenden goede beslissingen nemen. Als mensen bewust proberen om een goede beslissing te nemen dan maken ze vaak een lijstje met voor- en nadelen. Dat lijstje is veel te beperkt. Voor het nemen van een goede beslissing zijn er honderden aspecten waar je rekening mee dient te houden.

Ons bewustzijn is een manier van focussen. Door te focussen worden we ons ergens van bewust. Ons onbewustzijn heeft daarentegen het vermogen om parallel heel veel uit te rekenen. Bij het nemen van beslissingen zorgt de focus van het bewustzijn ervoor dat we te veel aspecten uit het oog verliezen. De rekenkracht van ons onbewuste zorgt er gelukkig voor dat wel alle aspecten goed worden meegewogen. Om die reden kan je het nemen van complexe beslissingen beter overlaten aan je onbewustzijn. En in het verlengde daarvan dus ook het verwezenlijken van je doelen.

Daar komt bij dat als je nooit je onbewustzijn up-to-date brengt met wat je nieuwe doelen zijn, je onbewuste door blijft gaan je oude doelen te bereiken. Bij de meeste mensen is het zo dat hun bewuste en onbewuste doelen allerminst op één lijn liggen waardoor er ze een stap vooruit gaan en twee stappen achteruit. Als het al geen onbewuste zelfsabotage wordt. Pas wanneer je onbewuste en bewuste doelen op één lijn liggen, ga je 100% van de tijd de goede richting in. Omdat NLP zoveel met het onbewustzijn werkt, is NLP de ideale tool voor het bereiken van je doelen.

Om die reden organiseer ik woensdagavond 20 januari 2016 in Centrum de Roos de Doelen Bereiken Dag. Tijdens die dag leer je:

1) hoe je brein op onbewust niveau je doelen organiseert aan de hand van een tijdslijn;
2) hoe je deze tijdslijn kan ontdekken bij jezelf en kan optimaliseren voor meer effectiviteit;
3) hoe je deze tijdslijn gebruikt voor time management om ontspannen veel doelen tegelijkertijd te realiseren;
4) hoe je deze tijdslijn gebruikt voor het verwezenlijken van je levensdoel.

Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van mijn nieuwe boek NLP Magick ter waarde van 39,75 euro. De avond duurt van 19.30 tot 21.30. Het tarief voor deze bijzondere avond is 40,- euro inc. 21% BTW. Wanneer je aan deze dag mee wilt doen, schrijf je dan meteen in via de onderstaande formulier. Inschrijven is 100% veilig, want je kan altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren. Er is maar beperkt plek voor deze dag, dus schrijf je snel in om je van je plek te verzekeren:


Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA