Op zondagmiddag 8 september is er de boekpresentatie van JIJ!, Schrijf Zelf Je Eigen Levensverhaal, het nieuwe boek van Naomi Albrechts van Sisters Remedies. JIJ! gaat over hoe jij je eigen levensverhaal zelf vorm kan geven en in boekvorm op kan schrijven. In het kader van deze boekpresentatie geeft Naomi Albrechts een presentatie over haar aanpak om je levensverhaal in kaart te brengen.

Ter introductie geef ik zelf eerst een lezing over het onderwerp: “De biologische basis van spiritualiteit”. Uit neurowetenschappen blijkt dat activatie van sommige delen van ons brein tot spirituele ervaringen leidt. Mijn insteek is dat voor een rijk leven het belangrijk is om je gehele brein te gebruikt. Dus, inclusief de hersencellen die tot spirituele ervaringen leiden. En in mijn visie dit zonder daaraan conclusies te verbinden over wat die spirituele ervaringen verklaren. Op de vraag “Hoe is dit allemaal toch mogelijk?” is mijn antwoord steevast “Ik weet het niet.” Zelf vind ik het niet-weten-antwoord het sterkste antwoord dat je op dit vlak kan geven.

Ter voorbereiding is het mogelijk om alvast mijn gratis rapport over gezonde spiritualiteit op te vragen:Tijdens mijn lezing ga ik dieper in op de neurowetenschappelijke achtergrond van spiritualiteit en gaan we uitzoeken welke van de vier vormen van spirtualiteit het beste bij jou past: atheïsme, religie, mystiek of magie. Daarna doe ik een NLP oefening die voor veel mensen tot een spirituele ervaring leidt zodat je zelf kan ervaren waar we het over hebben gehad. Op die manier hoop ik te bereiken dat mensen die te weinig geloven meer gaan geloven en mensen die te veel geloven minder gaan geloven zodat we met zijn allen op de gulden middenweg uitkomen.

Hier zie je een goed voorbeeld in de vorm van een gouden hypnotisch energieschild uit mijn NLP & Spiritualiteit DVD:Na mijn lezing gaat Naomi Albrechts dieper in op hoe je kan ontdekken wat jouw levenspad is en hoe je jouw levensverhaal gestalte kan geven in boekvorm. Alle deelnemers aan deze boekpresentatie krijgen na afloop een gratis exemplaar van JIJ! zodat je thuis meteen aan de slag kan met het verwoorden van je eigen levensverhaal.

De boekpresentatie JIJ! vindt plaats op zondagmiddag 8 september van 14.30 tot 16.30 uur in Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 te Amsterdam. Het tarief voor deze boekpresentatie is 25,- euro en je ontvang dan na afloop gratis Naomi Albrechts nieuwe boek JIJ! ter waarde van 15,- euro en mijn Spirituele en Innerlijke Schoonheid CD ter waarde van 17,- euro. Wanneer je aan deze bijzondere middag mee wilt doen, schrijf je dan door op de onderstaande knop te klikken:

Ontdek je eigen levensverhaal en spirituele kant.
Aanvang: 8 september 2013 14.30 uur
Einde: 16.30 uur Duur: 2 uur
Centrum de Roos - PC Hoofstraat 183
Amsterdam, NH
1071 BW
Nederland


Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA