Naar aanleiding van mijn NLP Master Practitioner kreeg ik de volgende twee reacties:

Allereerst een reactie van een deelnemer van de Master Practitioner die net afgelopen is:

"Voordat ik mij had aangemeld bij TIOUW nam ik eerst andere NLP instituten onder de loep. Omdat ik het belangrijk vond dat de Master opleiding voldeed aan de eisen van Richard Bandler, mede grondlegger van NLP, bevond TIOUW zich al gauw in mijn top 3, want het NLP Society logo kwam ik op de sites van andere instituten zelden tegen. Wat ik persoonlijk graag wilde leren tijdens de Master opleiding was creatief leren omgaan met de basis NLP technieken, zodat ik flexibeler zou worden in de manier waarop ik mensen kan helpen. Het moest dus vooral aansluiten op mijn wens als coach aan de slag te gaan. En wanneer er een mogelijkheid was om na de opleiding te kunnen assisteren bij bijvoorbeeld de Practitioner opleiding zou ik het helemaal fantastisch vinden! Na een prettig face to face gesprek met trainer Joost was ik overtuigd: TIOUW wordt het! Hier werd in mijn ogen de meest complete Master opleiding aangeboden.
Opgesomd zijn dit mijn ervaringen van deze NLP Master Practitioner, welke ik inmiddels succesvol heb afgerond:
Prettige locatie, nuttige onderwerpen, voldoende persoonlijke aandacht, hoog niveau, simpel verwoord, goede opstap naar eigen coachingspraktijk en bovenal een toegewijde trainer en leuke mede cursisten!

Tatiana van Gaasbeek"


Wat ik ook altijd leuk vind is om te horen hoe het met de deelnemers jaren later gaat, vandaar dat ik met veel plezier de volgende reactie las van een deelnemer van een NLP Master Practitioner van enkele jaren geleden:

"Dank
Vroeger had ik geregeld last van een machteloze, onzekere, zwaarmoedige en andere negatieve gevoelens. Sinds ik de master opleiding heb afgerond, heb ik voor deze negatieve gevoelens een intolerantie ontwikkeld. Als deze gevoelens zich aandienen dan kan ik nu binnen enkele seconden de gevoelsomdraaitechniek toepassen. Dit heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt voor mij en mijn omgeving. Mijn dank is hiervoor groot.

Wat mij zo aansprak is de veronderstelling dat je je goed kan(mag) voelen ondanks dat de situatie waarin je verkeerd. Vroeger kreeg ik onder ander een slecht gevoel in een situatie waarin ik niet "hard" werkte. En als Bemiddelaar dacht ik dat geregeld. Nu kan ik redelijk relaxed niets doen en me daaronder goed voelen.

met vriendelijke groeten,

Frank Zandvliet"Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA