Met tijdslijnen kan je inderdaad toekomstige hulpbronnen naar het heden halen. Deze techniek staat op mijn "Tijd heelt all wonden wanneer je met tijdslijnen" werkt CD. Alleen zitten er wel wat beperkingen aan deze hulpbronnen. Je kan twee soorten hulpbronnen uit de toekomst naar het heden halen:

1) Je kan voelen hoe het is om iets bereikt te hebben

2) Je kan ontdekken langs welk pad je iets bereikt hebt

Hulpbron 1 kan je gebruiken om jezelf te motiveren daadwerkelijk alle stappen te gaan zetten die nodig zijn. Hulpbron 2 maakt duidelijk hoe je bereikt wat je wilt bereiken.

Het is dus onmogelijk om vaardigheden uit de toekomst naar het heden te halen. Anders was het mogelijk om hartchirurg te worden met een tijdslijn techniek die hooguit tien minuten duurt. Zo'n hartchirurg wil ik ten alle tijden vermijden als ik een harttransplantatie moet ondergaan.

Eens te meer loert het risico bij deze techniek dat mensen hem verkeerd gaan gebruiken of het door slechte NLP trainer verkeerd aangeleerd krijgen waardoor ze zo overweldigd worden door hoe goed het voelt om iets in de toekomst te kunnen dat ze gaan denken dat ze het nu al kunnen. Het gevolg is arrogantie zonder competentie, hetgeen altijd een kwalijke zaak is.

Goede NLP stippelt de richting uit die je op wilt en maakt aan je en met name aan je onbewustzijn duidelijk hoe je daar komt. Verder motiveert het je om ook alle stappen te ondernemen die nodig zijn om er te komen. Tegelijkertijd blijft het noodzakelijk om ook daadwerkelijk eerst alles te leren wat nodig is om te bereiken wat je wilt bereiken. Er is geen mogelijkheid om die leerfase over te slaan. NLP zorgt er wel voor dat de leerfase aanzienlijk verkort wordt omdat je geen dwaalsporen opgaat en je gebruik maakt van de strategie├źn die andere mensen voor jou vaak door schade en schande zich hebben eigen gemaakt. Op die manier gaat er geen tijd verloren aan het wiel opnieuw uitvinden en kan je effectief met je leven omgaan.De CD "Tijd heelt alle wonden: wanneer je met NLP en tijdslijnen werkt" is ook bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789460510281 als je dat prettiger vindt, maar ik waardeer het zeer wanneer je hem via mijn dochteronderneming besteld.

Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA