Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik deze reacties:

"Het is ongekend hoeveel energie bij me is losgekomen tijdens (en na de afsluiting van) de cursus. Voordat ik met de cusus begon dacht ik dat NLP ingewikkeld was om toe te passen en dat het toch min of meer een vaag vakgebied zou zijn. Niets is minder waar. Ik heb hele krachtige technieken geleerd die vrij simpel zijn om aan te leren en toe te passen. Ik ben gefascineerd door de eenvoud van NLP. Ook moet ik constateren dat er niets vaags is aan NLP. Joost heeft op een hele concrete heldere manier uitgelegd hoe onze onbewuste breinprocessen in elkaar steken en hoe we middels NLP technieken invloed kunnen uitoefenen op deze breinprocessen. Had ik de cursus maar veel eerder gedaan, dan waren een hoop nare momenten in mijn leven bespaard gebleven. Aantekeningen hoefde ik niet te maken, gelukkig kregen we de aantekeningen van Joost mee naar huis in de vorm van een aantal door hem zelf geschreven boeken. De manier waarop Joost NLP doceert is humoristisch en effectief. Nu ik de cursus heb afgerond voel ik me zekerder in mijn coachingswerkzaamheden en heb ik de eerste positieve resultaten al geboekt.

Joost bedankt!

Groetjes Rob"

"Joost,

hartstikke bedankt voor je opleiding tot NLP practitioner! Met veel passie, humor en gedrevenheid heb je me kennis laten maken met al het moois dat NLP te bieden heeft. Mijn cliƫnten zullen veel baat hebben bij alle technieken die ik geleerd heb. Keep up the good work!

Sportieve groet,

Mart"


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.