NLP is de meest geavanceerde vorm van hypnose. Vandaar dat er veel hypnose in de NLP opleiding zit. In de onderstaande video zie je een demonstratie van armlevitatie met als bijzonderheid dat er gedemonstreerd wordt hoe het onbewuste controle kan nemen over een deel van het lichaam en dat het bewustzijn er dan geen controle meer over kan krijgen. In dit geval lukt het de demonstratiesubject allerminst om de beweging van de gehypnotiseerde arm richting de neus te stoppen. Maar niet iedereen wil een volledige NLP opleiding volgen. Voor die mensen is er de 10 daagse hypnose opleiding. Dit jaar extra speciaal omdat er vier dagdelen met de beste hypnotiseur van de wereld, Richard Bandler bij zit.Het programma bestaat uit de volgende dagen:

19-20-21 oktober 2012: NLP & Hypnose I. De meeste NLP opleidingen besteden onvoldoende aandacht aan hypnose. Daar komt bij dat het Miltonmodel meestal op een verkeerde manier aangeleerd wordt waarbij je vooral bezig bent standaardzinnetjes uit je hoofd te leren. Wat nodig is voor NLP coaching is dat je onbewustzijn in staat is om automatisch zonder na te denken volgens hypnotische Miltontaalpatronen te praten. Als je er bij na moet denken dan verstoort dat de focus op de inhoud van de NLP coaching, vandaar dat hypnotische taalpatronen van zelf dienen te gaan. In dit weekend wordt je onbewustzijn getraind om automatisch volgens deze hypnotische taalpatronen te spreken en leer je de basis om iemand te hypnotiseren.

26-27-28 oktober 2012: NLP & Hypnose II. In het tweede hypnose blok leer je alles wat nodig is om hypnose als NLP coach te gebruiken. Je leert alles wat een hypnotherapeut kan. Dat betekent dat je tal van verschillende manieren leert om mensen in trance en onder hypnose te krijgen. Daarnaast leer je hoe je met hypnose psychische en psycho-somatische klachten kan oplossen. Je leert verschillende versies van pijnbestrijding met hypnose. En je leert hoe je met hypnose op een meer geïntegreerde manier zelf kan leren.

1-2-3-4 november 2012: Het grote NLP congres. Leer op het grote NLP congres nog meer over hypnose van de beste hypnotiseur ter wereld: Richard Bandler, de co-founder van NLP. Leer nog meer over hypnotische taalpatronen van zijn co-trainer John La Valle.

Alle trainingen vinden plaats in Amsterdam (voor een deel in Centrum de Roos en voor een deel in het Hilton hotel). De dagen duren van 10 tot 17/18 uur. Het tarief voor deze 10 dagen is 1995,- euro inc. 21% BTW. Wanneer je mee wilt doen met deze bijzondere hypnose opleiding, schrijf je dan met het onderstaande formulier in:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA