Met enige regelmaat krijg ik de vraag of ik ook een hypnose-opleiding geef. Omdat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) de meest geavanceerde versie van hypnotherapie is, is het beste plan om de reguliere NLP opleiding te volgen. Toch wil of kan niet iedereen de hele NLP opleiding volgen. Al was het maar dat het tarief voor de volledige NLP opleiding zo'n 5.000 euro is. Vandaar dat ik op deze avond graag demonstreer hoe eenvoudig hypnose is. Nu is niet iedereen hypnotiseerbaar, maar de overgrote meerderheid van de mensen wel. Hypnose is zo eenvoudig dat je met gemak in een paar uur genoeg basistechnieken leert om iemand te kunnen hypnotiseren.Logistieke details van de eerste volgende keer:

In een 1 dag leer je zowel om onder hypnose te gaan als iemand anders te hypnotiseren.
Aanvang: 18 juni 2017 10.00 uur
Einde: 17 uur Duur: 6 uur
Centrum de Roos - PC Hoofstraat 183
Amsterdam, NH
1071 BW
Nederland


hypnoseTijdens de "Hypnotiseren kan je leren" dag krijg je eerst meer te leren over het onbewuste. Daarna ga ik eerst demonstreren hoe gemakkelijk je mensen kan hypnotiseren, daarna leg ik uit hoe hypnose werkt en tenslotte gaat iedereen in een klein groepje elkaar hypnotiseren. Hoewel de meeste mensen denken dat dat niet kan, zal blijken dat juist omdat hypnose en trance zo'n normaal en natuurlijk fenomeen is, dit bij bijna iedereen prima lukt. Tegenwoordig is er zoveel over hypnose bekend dat bijna iedereen het prima vindt om gehypnotiseerd te worden. Wat de meeste mensen echter veel spannender vinden is om iemand anders te hypnotiseren. Vandaar dat ik met een zorgvuldige gekozen techniek zal laten zien hoe je mensen volkomen veilig en met veel positieve resultaten kan hypnotiseren.

Tijdens de ochtendsessie leer je:

- Hoe werkt het onbewuste
- Hoe hypnose gebruik maakt van het A-B-C-D van Aandacht => Binnen richten => Confusie => Doel
- Wat de gemakkelijkste manier is om van lichte ontspanning diepe hypnotische trance te maken
- Hoe je iemand positieve suggesties meegeeft waardoor hij een beter leven krijgt

In de middag is het de beurt aan Marius Rietdijk, wetenschappelijk directeur van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis, om zijn kunsten te vertonen. Als gedragsweteschappers is Marius uitermate geïnteresseerd in hypnose en heeft hij diverse manieren geleerd om mensen te hypnotiseren. In de middag gaat hij een aantal van die manieren aan jou leren, naast het plaatsen van hypnose binnen de gedragsanalyse.

Deze dag vindt plaats in Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 in Amsterdam van 10 tot 17 uur. Het tarief voor deze dag is 97,50 euro. De andere sessie deze dag gaat over NLP en kinderen. De datum voor de eerst volgende dag staat onderaan in het inschrijfformulier vermeld. Inschrijven is 100% veilig want je kan je bij mij tot 24 uur van tevoren altijd geheel kosteloos per email annuleren.

Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze bijzondere avond gratis mijn DVD over hypnose "Hypnotiseren kan je leren" ter waarde van 35,- euro.

Hier is een reactie van een van de deelnemers aan mijn diep trance weekenden:
"Het tweede weekeinde van de deep-trance. Wat een ervaring! Zo waardevol om te ervaren in trance en geweldig te mogen begeleiden in en naar trance.
Het is zalig om in één weekeinde elke dag minstens 3 keer in trance te zijn. Wat een kado!"

Monique


Dus wanneer je meer over hypnose wilt leren, schrijf je dan meteen in om deze bijzondere dag mee te maken:Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen
Defined tags for this entry:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.