Om je van dienst te zijn, is het altijd mogelijk om over een eventuele NLP opleiding te komen praten. Bij de keuze voor een NLP opleiding is goede voorlichting er belangrijk genoeg voor.

De trainingen vinden plaats in:

Centrum de Roos
PC Hooftstraat 183
Amsterdam

(Het rustige gedeelte aan het Vondelpark. De Roos is een geweldige locatie. Parkeren kan gemakkelijk maar is niet goedkoop. Als alternatief kan je bij de A10 via P+R goedkoop parkeren. Je krijgt dan twee gratis tramkaartjes. De tram stopt op zo'n 100 meter afstand. Dus met het openbaar vervoer komen gaat ook gemakkelijk.)

De dagen zelf duren van 10 tot 17 uur en kunnen soms 30 minuten uitlopen. Het geheel is vooral een heel ontspannen en leuke training met veel humor. Omdat de grondlegger van NLP, Richard Bandler, zo'n geweldige invloed heeft op hoe rijk je leven wordt, is er bij NLP opleidingen van TIOUW altijd de mogelijkheid de NLP Practitioner en/of NLP Master Practitioner te combineren met een training van Richard Bandler in binnen- of buitenland.

Met het onderstaande formulier geef je je op voor een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek over de NLP opleiding:Hier staat meer informatie over de NLP Practitioner.

Hier staat meer informatie over de NLP Master Practitioner.

Hier staat meer informatie over de opleiding tot NLP Coach.
Categories: NLP & Enneagram opleidingen
Defined tags for this entry:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA