Boekpresentatie: Neurologisch coachen versus spiritueel coachen

Op 1 april 2011 vindt er de boekpresentatie plaats van het boek “Vals Verlangen: leren voelen met je hoofd en denken met je hart” van Carlo Strijk. Naar aanleiding van deze boekpresentatie worden er die avond twee lezingen gehouden en zal het eerste exemplaar uitgereikt worden door Derek Ogilvie. De lezingen staan in het teken van de vraag: “Kun je nu beter gecoacht worden op basis van de werking van je brein of op basis van spiritualiteit?”

De eerste lezing zal door mij gegeven worden en het onderwerp is coachen met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Ik zal verdedigen dat de beste manier om te coachen er een is waarbij je iemand leert om de negatieve patronen die zijn brein zich in de loop der tijd eigen gemaakt heeft onschadelijk te maken door ze op neurologische niveau in de war te schoppen. Vervolgens leer je iemand met hypnose versneld nieuwe, positieve patronen aan waardoor zijn problemen opgelost worden. Zo'n coaching gaat heel concreet in op de vraag “hoe kom ik van mijn problemen af?” En het is precies die vraag waar de meeste mensen mee zitten en mee geholpen willen worden.

De tweede lezing wordt gegeven door Carlo Strijk. Carlo is TV presentator en levenscoach. Carlo kwam in 2007 ten gevolge van een zwaar herseninfarct halfzijdig verlamd in een rolstoel te zitten in een revalidatiecentrum. Dat was het dieptepunt, maar ook het keerpunt in zijn leven. Hij ontwikkelde een spiritueel ontwikkelingsproces dat je in tien stappen brengt naar je diepste verlangen. Zodat je je leven zonder gas te hoeven geven in een hogere versnelling brengt en je je niet meer laat afleiden door valse verlangens. Dit tien stappenproces heeft hij beschreven in zijn nieuw te verschijnen boek “Vals Verlangen: leer voelen met je hoofd en denken met je hart”. Carlo zal uiteraard verdedigen dat spiritueel coachen veel verder gaat dan enkel de vraag hoe je iets oplost.

Daarna is het de beurt aan Derek Ogilvie en zal hij het eerste exemplaar van “Vals Verlangen: leer voelen met je hoofd en denken met je hart” overhandigen aan Carlo en zijn zienswijze geven. Nadat het eerste exemplaar is uitgereikt en Derek Ogilvie zijn zienswijze gegeven heeft, zal Carlo vragen beantwoorden uit het publiek om te eindigen met het signeren van zijn boek. Het tarief voor deze bijzondere avond is slechts 25,- euro inc. BTW en alle deelnemers krijgen na afloop een exemplaar van het boek “Vals Verlangen” van Carlo Strijk. De lezing vindt plaats in Amsterdam van 19.00 tot 22.00 uur. Het programma is:

19.00 - 19.30 Inloop en ontvangst met koffie en thee.
19.30 - 20.00 Lezing: Neurologisch coachen
20.00 - 20.30 Lezing: Sprititueel coachen
20.30 - 21.00 Boekuitrijking
21.00 - 21.30 Vragen en discussie
21.30 - 22.00 Napraten

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.