Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik deze reactie:

"De dagen met Bandler waren echt fantastische kroon op een sowieso al geweldige practitionar opleiding. Het leren maken van nieuwe gevoelens bij jezelf en bij anderen heeft me echt het zelfvertrouwen gegeven om lekker met anderen aan de slag te gaan met NLP technieken. Ook heb ik er zelf een paar hele plezierige nieuwe gevoelens aan overgehouden.

Toen we het intake gesprek voor de practitionar opleiding hadden vertelde over een man wiens cyste aan het eind v/d practitionar verdwenen was. Wel, ik kan je vertellen dat je een nieuw medisch wonder verricht hebt.
Zoals je weet was ik bezig met het afbouwen van behoorlijk zware medicatie. Tijdens de practitionar ging ik steeds lekkerder in m'n vel zitten waardoor het afbouwen al veel beter ging. Tijdens de laatste dag met Bandler ben ik op het podium door hem gehypnotiseerd. Daar weet ik niet zo veel meer van. Dat wil zeggen hij liet mijn hoofd een aantal vreemde bochten maken en het eerst volgende dat ik me herinner is dat ik wakker werd en er een paar honderd mensen naar me staarde. Dus wat Dr. Bandler precies gedaan heeft weet ik niet. Wel weet ik dat ik geen medicijnen meer gebruik sinds die dag. Iets wat volgens de accupuncturist nog minstens een maand zou duren en waarbij ik een zware periode zou krijgen. Nu is het zo dat ik me niet alleen hartstikke goed voel, ik lijk ook leuke dingen aan te trekken. Zo heb ik in een paar dagen al 2 banen aangeboden gekregen, komen mooie vrouwen mij versieren (wat ik trouwens veel beter vind dan andersom, ha ha) en kom ik ineens allerlei mensen tegen die ik tijden niet gezien heb. Het mooiste van dit alles is dat ik er zelf niets maar dan ook helemaal niets voor doe, het gebeurt gewoon.
Iedere ochtend als ik wakker wordt, sta ik op met de gedachte: Wat voor een fantastische dingen gaan er vandaag gebeuren? Kort samengevat: De practitionar in combinatie met de dagen met Dr. Bandler hebben van mijn leven een schitterende droom gemaakt, die ik iedere dag weer mag beleven.
Op het moment ben ik met zoveel dingen bezig, echt teveel om hier te noemen. Wel weet ik dat er in mijn toekomst nog een master-practitionar aankomt. Wanneer weet ik nog niet, voorlopig ben ik druk met een hoop andere leuke dingen. Maar zodra de dag komt dat mijn gevoel me zegt: Ralph, het is nu tijd voor de Master; dan hoor je zeker van me.

Met vriendelijke groet,

Ralph"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.