Dit evenement is alweer voorbij. Ik weet nog niet zeker of Richard Bandler ook in 2011 in Amsterdam weer een seminar, cursus of workshop geeft, maar zodra ik weet dat Richard Bandler in 2011 weer in Amsterdam komt, laat ik je het hier weten.

Ook in 2010 komt dr. Richard Bandler weer terug naar Amsterdam. In samenwerking met diverse Society of NLP trainers, wordt in 2010 een driedaagse workshop gegeven waar Richard het beste van wat hij de afgelopen dertig jaar ontwikkeld heeft gaat onderwijzen. De dagen zijn 19, 20 en 21 mei 2010. Dr. Richard Bandler is geniaal met mensen. Ook al heb ik de afgelopen jaren Richard vaak gezien, toch leer ik elke keer weer bij. Elke keer brengt Richard Bandler weer nieuwe manieren, inzichten en briljante technieken waarmee hij mensen verder helpt. Wat hij aankomende seminar brengt, vertelt hij in de volgende video:


Op dag één gaat Richard aan de slag met NLP. NLP kenmerkt zich als een methodiek waarbij we op zoek gaan naar mensen die ergens heel erg goed in zijn. Dat excellente gedrag kopiëren NLPers om het zichzelf eigen te maken en om het vervolgens door te geven weer aan andere mensen. Bij NLP draait het erom onbewuste negatieve patronen bewust te maken, te verbeteren en weer onbewust te maken. Het gaat om zo effectief mogelijk zo veel mogelijk plezier te veroorzaken.

Op dag twee gaan we met DHE een stap verder. Omdat NLP alleen kijkt naar wat bijzondere mensen al kunnen, is het in principe beperkt tot wat mensen van nature kunnen bedenken. Met Design Human Engineering gaan we een stap verder. In plaats van te kijken naar wat al kan, gaan we aan de slag om geheel nieuwe ervaringen op te wekken. We gaan positieve gevoelens, beelden en gedachten door elkaar heen mixen om tot een perfect cocktail te komen.

Op de derde dag komen we tot het hart van NLP en DHE, namelijk Neuro-Hypnotic Repattering (NHR). In de jaren negentig heeft Richard alle NLP technieken opnieuw tegen het licht gehouden en verbeterd door expliciet te maken hoe hypnose een rol speelt bij snelle en effectieve veranderingen bij mensen. Op de laatste dag van deze drie fantastische dagen gaan we aan de slag om je te leren hoe makkelijk hypnose is en hoe goed je het kan gebruiken om je eigen leven mee te verbeteren en het leven van andere mensen.

Alle kaarten worden verkocht op basis wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus, wees er op tijd bij.

Dr. Richard Bandler is een geniale man en ik doe mijn uiterste best om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat de technologie van dr. Richard Bandler allemaal kan doen. Vandaar dat er voor zijn komend bezoek in mei er de volgende programma's er zijn zodat er voor iedereen een mogelijkheid is. Naast Richard zal John la Valle komen als co-trainer. Uiteraard zijn de trainingen in het Engels, maar een staf van Nederlandse NLP trainers waaronder ik zal aanwezig zijn om te helpen waar we kunnen. Kaarten kunnen tot 15 april 2010 kosteloos geannuleerd worden.

Al onze deelnemers aan de workshop van dr. Richard Bandler ontvangen naast de workshop ook de dubbel DVD "De essentie van NLP" en de CD "Leer je goed voelen" ter waarde van 97,- euro gratis. Zodra je inschrijving definitief is, dan sturen we meteen dit pakket op zodat je maximaal goed kan voorbereiden.Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode

Eerdere deelnemers aan het NLP Practitioner programma in combinatie met de training van dr. Richard Bandler gaven de volgende reacties:

"Het belangrijkste voor mij is dat ik geleerd heb mezelf goed te laten voelen en ik bovendien op een goede manier geschoold ben in NLP, zodat andere mensen zich ook goed kunnen gaan voelen. Vooral het niet meer door te hoeven werken van de problemen van de klant is een ware omslag voor mij, wat veel beter aansluit bij mijn idee van coachen. Want met NLP kun je direct aan de
slag i.p.v. eerst nog eens de vervelende gevoelens door te worstelen, wat als extra effect heeft dat de narigheid nog vaster in het system wordt gegraven."
Robert

"Joost volgde zelf zijn opleiding bij Richard Bandler en heeft zo weet ik nu, een zelfde dynamische en praktische aanpak als Bandler. Na die bijna 15 jaar die er ligt tussen mijn eerste ervaring met NLP en de opleiding die ik nu met succes heb gevolgd bij Joost, heb ik letterlijk ervaren, dat NLP directer, compacter en praktischer is geworden in zijn aanpak en nog meer aan effectiviteit en dynamiek heeft gewonnen. Met deze positieve ervaring, die ik heb verworven door het volgen van de Practitioner course bij Joost van de Leij, is mijn enthousiasme voor juist deze elementaire en dynamische aanpak van NLP is weer helemaal terug. NLP is een veel breder toepasbare methode om niet alleen mensen te beïnvloeden, maar juist ook om mensen te ondersteunen in het versterken van de kwaliteit van hun leven."

Jan Willem van Rijnbeek
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.