In de reguliere NLP Master Practitioner besteden we een dag aan het schilderen in Trance. In het verkorte NLP Master Practitioner in combinatie met het mei seminar van dr. Richard Bandler valt deze dag er echter uit. Toch hebben een aantal mensen aangegeven dat zij deze bijzondere dag graag een keer komen inhalen. Vandaar dat ik de workshop Schilderen in trance organiseer. Iedereen is welkom. Het grootste gedeelte van de dag ben je bezig onder leiding van kunstenares Jonaske de Ruiter je creatieve vaardigheden aan het vergroten. Op het einde van de dag kom ik langs om iedereen te hypnotiseren zodat je in trance kan schilderen. Voor dit onderdeel is enige ervaring met hypnose en trance een pre, maar geen must. Om echt je onbewustzijn te laten schilderen is namelijk een redelijke diepe trance nodig.

Het doel van de dag is om noties van esthetiek en realisme te laten varen. Waar het om gaat is dat je ontspannen en met plezier creatief aan de slag gaat. Jonaske heeft tal van oefeningen met verf, potlood en krijt waarmee NLP technieken en principes verbeeld worden. In deze workshop worden een aantal tekeningen gemaakt en een groot aantal schilderijen op diverse materialen waaronder ook echte schildersdoeken.

Bij de meeste mensen is een groot verschil tussen wat ze bewust schilderen en wat ze onbewust schilderen. Hier is een voorbeeld van een van de deelnemers:

Bewuste geschilderd:

Onbewust geschilderd:


Deze workshop vindt plaats in Centrum de Roos in Amsterdam. Omdat je altijd tot 24 uur van tevoren kosteloos per email kan annuleren, is inschrijven 100% veilig. Vroeg inschrijven helpt mij enorm omdat we dan beter alles logistiek goed kunnen regelen.

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.