Thaise en Amerikaanse wetenschappers hebben de eerste indicaties dat een experimenteel vaccin daadwerkelijk HIV stopt. Hoewel de effectiviteit nog beperkt is, is het toch een grote doorbraak omdat men al meer dan twintig jaar bezig is een HIV vaccin te ontwikkelen en het erop begon te lijken dat dit niet ging lukken. HIV is namelijk een nogal veranderlijk virus en als zodanig moeilijk aan te pakken. Dat het nu toch op beperkte schaal gelukt is, is een grote stap vooruit omdat men nu weet dat deze aanpak vruchtbaar kan zijn. Dit geeft een nieuwe impuls aan het onderzoek. Bron: Eurekalert.org

[Commentaar: We staan aan de vooravond van een biomedische revolutie die de komende dertig jaar ervoor gaat zorgen dat we veel gezonder blijven en langer in goede gezondheid blijven leven. Wat dat betreft zijn de mensen die vandaag de dag leven een overgangsgeneratie. Het is dus zaak om zo gezond als mogelijk te blijven. Daarvoor is het cruciaal om plezier te maken, te ontspannen en vrij te zijn van problemen zoals angst, stress of verdriet. Maar gezonde voeding is ook van groot belang. Speciaal hiervoor heb ik een gratis rapport gemaakt waarin de belangrijkste afwegingen staan rond het al dan niet slikken van multi-vitamines. Wanneer je meer wilt weten over de wetenschappelijke onderbouwing van multi-vitamines, vraag dan het onderstaande rapport op.
Categories: Breinnieuws

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.