Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) wordt vaker gebruikt dan men wil toegeven. In heel veel sales en communicatie-trainingen gebruikt men NLP zonder het expliciet te vermelden. Vaak omdat men bang is dat NLP niet een goede naam heeft. Ik ben van mening dat je over het gebruik van NLP in business situaties en een zakelijk omgeving eerlijk moet zijn. NLP leert je grip op je eigen emoties te hebben zodat je met een goed gevoel en ontspanning excellent kan communiceren en mensen motiveren en inspireren. Zonder meer waardevolle eigenschappen voor managers en ondernemers.

NLP leert je om effectieve strategieën te herkennen, je eigen te maken en in je eigen situatie toe te passen. Hierin ben ik niet anders. Het zakelijke succes van TIOUW is grotendeels toe te rekenen aan het positieve gebruik van NLP. Omdat mijn NLP opleiding toegespitst is in het opleiden van NLP coaches en ik van mening ben dat een professionele opleiding niet alleen mensen inhoudelijk leert wat ze moeten doen, maar ook de zakelijke kant van het vak NLP coach moet leren, help ik veel mensen met het opstarten van hun eigen bedrijf.

Op zakelijk vlak kan je de volgende stappen nemen:

1) Vraag allereerst het gratis rapport op “Hoe bouw je een bedrijf op”.

2) Wil je meer weten over excellent ondernemen met NLP, lees dan mijn boek “Onbeperkt aan de slag: excellent ondernemen met NLP en het Enneagram
3) Voor wie dat wil is er de integrale weergave van de workshop Aan de slag als zelfstandige beschikbaar op een DVD set met 3 DVDs genaamd “Excellent ondernemen met NLP
4) Mocht je op een luchtige wijze, als een soort bedrijfsuitje, aan een team werken binnen je organisatie, overweeg dan eens om “Teambuilding met het Enneagram” te doen. Je leert dan je collega's op een humoristische manier veel beter kennen. En wat blijkt: hun vreemde gedrag ligt meer aan hun persoonlijkheid dan dat het met jou te maken heeft.
Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.