Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en spiritualiteit zijn nauw verbonden. Niet dat de NLP opleiding nu zo spiritueel moet zijn. Allerminst. Een goede NLP opleiding is vrij van levensbeschouwing, down to earth, concreet en praktisch. Op die manier is NLP een set van tools waarmee je vervolgens in het licht van je eigen levensbeschouwing een betere en meer effectieve invulling aan je eigen leven kan geven.

Dat neemt niet weg dat NLP als meta-discipline niet allerlei menselijk gedrag in kaart brengt. Een van die menselijke gedragingen is spiritualiteit. Door met een NLP bril naar spiritualiteit te kijken, ontdek je tal van methoden, technieken en rituelen die mensen in de loop der eeuwen gebruikt hebben om zichzelf te verheffen, bijzondere ervaringen op te doen en hun potentie te verwezenlijken. Door een moderne toepassing van deze oude ontwikkelingen zijn ook wij in staat om ons te verheffen, bijzondere ervaringen op te doen en onze potentie te verwezenlijken.

Wanneer je met NLP aan de slag wil om je eigen spiritualiteit te ontdekken of te versterken, dan is hier het stappenplan:

1) Ontdek welke vorm van spiritualiteit het beste bij jou past in dit gratis rapport over spiritualiteit.

2) Om je eigen horizon te verbreden over wat er mogelijk is op dit vlak, lees Klein Boekje Hoop: met welke wonderen mag je rekening houden
3) Voor een integrale weergave van de workshop NLP & Spiritualiteit is er de dubbel DVD: NLP & Spiritualiteit voor die mensen die dat willen.
4) Extra bijzonder is de vrije vertaling en aanpassing van de Tao op basis van NLP en moderne filosofie: de Tao van Joost: alles bereiken zonder iets te doen
Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.